Un singur nume “Extension” pentru un eveniment artistic menit sa aduca impreuna trei tineri artisti, studenti ai Facultatii de Pictura, UNARTE. Trei abordari diferite, pictura, instalatie, obiect si trei teme diferite. Artisti : Adrian Dica, Daniel Rosca-Nastasescu, Razvan Radu

Adrian Dica – exTension
o serie de lucrari pictura, instalatie-obiect.
natura umana este intr-o permanenta cautare a unei stari de echilibru – fericirea; ar putea fi atinsa in final numai in urma unui drum caracterizat de antagonisme: pozitiv-negativ, rau-bun, placere-neplacere, intr-o continua stare de tensiune. rezultatul e de fapt procesul in sine.

Daniel Rosca-Nastasescu – Extension Cut
esti ceea ce mananci. esti in stare sa omori ceea ce mananci? manifestul artistic prin pictura si instalatie ce promoveaza un stil de viata sanatos, aratand brutalitatea la care sunt supuse animalele pentru a fi intr-un final consumate.

Razvan Radu – Extension Sofa
picturi cu atmosfera in care personajul principal al lucrarilor lipseste. este prezentat cu lux de amanunte contextul, mediul caracteristic acestora, rezumat la o simpla canapea extensibila. privitorul este provocat acum sa afle ce caracter ar fi trebuit ilustrat de artist, avand la dispozitie cele cateva elemente de decor.

Constantin Coanda, nr. 25, Bucharest, Romania