Nud, culoare, promiscuitate: cultura pop

Antonia este pe coperta noului număr al revistei Cockaigne

Astăzi a fost lansat noul număr al revistei online Cockaigne.  În prim plan se află figuri și obiecte emblematice din cultura pop de la noi sau de pretutindeni, dar și obsesiile și pasiunile care i-au marcat pe cei care au contribuit la realizarea revistei.

Vedeta acestei ediţii este Antonia. Jovialitatea și naturalețea ei bine cunoscute sunt surprinse și accentuate de explozii de culoare, în pictorialul realizat de fotografii Cristian Niculae şi Dan Nichitiu, cu un styling semnat de Manuela Pungan.

Poveștile fotografice diverse animă noul număr: Alex Gâlmeanu foloseşte drapelul naţional pentru a acoperi îndrăzneț mai mult decât fruntea unei fete; Cosmin Gogu expune șase  modele de feminitate pe care le ridică la rangul de monument; Vlad Bîrdu și Alex Nimurad interpretează într-un mod pictural mitul peșterii al lui Platon; Bogdan Catargiu crează o atmosferă cu iz ocult într-o casă părăsită; Roxana Enache și Daniela Mihăilescu aduc un omagiu Micului Prinț iar Bogdan Hunea își pune întrebări despre autoritatea fashion-ului.

Un surprinzător pictorial-colaj ce are ca personaj principal cea mai nouă colecție semnată de Lana, inspirată din desenele naive de la Cimitirul Vesel din Săpânța, interviuri cu Lucia și fotograful Cristian Movilă și un material ce fabulează la nivel de logo în jurul unora din cele mai haioase nume de firme din România completează cea mai nouă aventură Cockaigne.

Al  treilea număr al revistei Cockaigne poate fi răsfoit pe www.cockaigne.ro.

____________

Cockaigne este o revistă alternativă de fashion cu imagini, stări și gânduri nefiltrate.

www.cockaigne.ro