KULT STUDIO prezinta  “IN LOVE WITH LOVE” | MARA

—–

Turneul de lansare Mara “In Love With Love” continua! Next stop: Cluj Napoca, Euphoria Music Hall, 10 mai 2013

Mara este o prezenta unica in peisajul muzical romanesc, cu un mesaj profund si o muzica originala, o voce cu ” trademark”, cum nu multi artisti se pot lauda.

 

Cu siguranta nu este ceva ce se aude in fiecare zi, decat daca ascultati Guerrilla, radio-ul care sustine promovarea albumului In love With Love. Patru din cele zece piese ale albumului au fost difuzate in heavy rotation de Guerrilla, iar single-urile Inside si In Love au fost preluate de posturi de radio din Canada si Statele Unite.

 

Show-ul de lansare este pregatit special pt clujeni intr-o forma noua, fresh impreuna cu visual artist Alex Gelehrter (UFR) , Sasha Negara – clarinet/percussion, Melak – percussion/FX, Paul Sensor – electronics, dj, synth bas.

Mara – In Love With Love, este o experienta sonora originala, evolutiva, complexa, caracteristicile de baza ale oricarui material Kult Studio

—–

În albumul “In love with love”, Mara construiește o poveste de dragoste, în jurul ideii de evoluție a omului ca ființă spirituală. Experimentând, din punct de vedere stilistic, o zonă vastă de sound și concept, Mara îmbină instrumentele live cu elemente electronice, tradiționalul cu experimentalul generand un spațiu muzical în care nu-jazz întâlnește ambient și chiar drum-and-bass, iar beat-urile de trip-hop sunt mixate cu clarinet și percuție live.

Mara & Kult Studio Artists a susținut concerte alături de artiști internaționali ca Faithless, Chicane, Crystal Method, Bonobo.

 

Casa de productie Kult Studio este un spațiu pentru creație și producție de muzică, spectacol, artă video, teatru și dans. Condus de un grup de artiști și producători experimentați, Kult Studio produce proiecte artistice precum Sensor, Mara, Sakadat, Grafik Show, Deaf Sounds, Mongol etc. Kult Studio a susținut diverse producții ale unor artiști ca Hadaway, Coolio, Dan Chisu, Smiley, Inna, Lora, Guess Who, A.G. Weinberger, Maia Morgenstern, Florin Piesic jr., Manni Neuman, și mulți alții.

Cel mai nou single Mara – “Toma”

—–

10 mai 2013 | 22.00 | Euphoria Music Hall | CLUJ-NAPOCA, Calea Manastur, nr. 2-6

INTRARE

10 lei | studenti

15 lei | bilete achizitionate de la Euphoria Biergarten sau de la Restaurantul Fabrica De Bere Ursus, pana in ziua concertului la ora 19:00

20 lei | in ziua concertului

Warm Up: DJ Alex Tripon

—–

Event: https://www.facebook.com/events/494945987237676/

www.kultstudio.ro

www.urbanfriendsrepublik.com – Alex Gelehrter