În martie 2013 se deschid primele sesiuni de formare în management cultural susținute la București sub marca Formare Culturală.

O sesiune de formare durează două zile și se adresează tuturor celor care doresc să dezvolte sau să continue o profesie în domeniul industriilor creative și culturale: teatru, dans, muzică, film, video, pictură, sculptură, fotografie, carte, arhitectură, design (de produs, vestimentar), noile media, instalații, performance.

În cadrul cursului participanții vor concepe planuri de proiecte personale, asupra carora vor primi individual feed-back din partea formatorilor. Aceștia din urmă vor prezenta studii de caz ale unor proiecte culturale relevante în care au fost implicați direct.

Cursul are un format informal, cursanții fiind încurajați să se cunoască, să facă schimb de experiență și să găsească soluții practice și creative pentru proiectele la care lucrează sau pe care urmează să le deruleze.

Cursul propune o formulă îmbogățită de livrare a informațiilor, prin participarea a doi traineri în cadrul unei singure sesiuni.

Formatori:
Minodora Cerin, formator acreditat, manager și consultant cultural, evaluator proiecte culturale (Linkedin professional profile)

Oana Ioniță Năsui, formator acreditat, specialist comunicare, manager și consultant cultural (LinkedIn professional profile)

 

Perioadă
Pentru luna martie 2013 puteți alege între cele două perioade programate. Cursul este pregătit să se desfășoare sâmbată și duminică, în intervalul 10.00 și 17.00.

9 – 10 martie 2013
(termen limită înscriere: 4 martie)
23 – 24 martie 2013

(termen limită înscriere: 18 martie)

 

Spațiu de desfășurare

Sesiunile din luna martie se desfășoară în București, cu sprijinul gazdei noastre Cafe Deko Lipscani, situat in Centrul Vechi, pe str. Covaci nr 1, et 2.

 

Taxa de participare, promoțional pentru luna martie, este de 300 lei / persoană / sesiune.

 

Pentru înscriere vă rugăm trimiteți la adresa training at formareculturala.ro:

– chestionarul completat (descărcați aici sau cereți la training at formareculturala.ro)

– un CV cu fotografie

 

Parteneri: Cafe Deko, Asociația Operatorilor Culturali din România, Modernism.ro

 

Alte detalii

Se oferă diplomă de participare, consiliere pe proiect pe durata cursului și posibilitatea de a crea contacte profesionale.

Numărul de participanți admiși per sesiune variază între 6 și 10.

 

Oana Ioniță Năsui

oana at formareculturala.ro

0730 040 514

 

——–

Programul de training Formare Culturală oferă oportunități de învățare continuă (life-long learning) în domeniul creativ și cultural tuturor celor interesați și are ca scop formarea profesională în domeniul industriilor creative și culturale prin mijloace de educaţie nonformală.

Web: http://www.FormareCulturala.ro
Facebook: http://www.facebook.com/FormareCulturala
LinkedIn Profile: http://linkedin.com/company/formare-culturala

 

Traineri
Minodora Cerin, formator și manager de proiect acreditat, experiență în proiecte desfășurate cu finanțare locală și internațională, experiență de lucru 10 ani.

Oana Ioniță Năsui, formator și manager de proiect acreditat, specialist comunicare, manager cultural, experiență de lucru 8 ani.