Dupa un drum lung, pe parcursul caruia am lansat un concurs, am construit impreuna, am intervenit creativ in spatiul public, si, mai ales, ne-am facut multi prieteni, proiectul  BUCURESTI Pop-UP (*) se apropie de final.

Multumindu-le celor ce ne-au fost alaturi in tot acest timp, va invitam miercuri, 19 Decembrie 2012, la Carol 53 la ora 19:30, la expozitia Bucuresti Pop-UP, unde veti putea admira propunerile de design urban ale concurentilor nostri, veti cunoaste castigatorii, va vom povesti ce s-a intamplat cu obiectele construite si cum a mers pop-UP-ul, prin Bucuresti si nu numai.

Expozitie, proiectii, discutii libere si voie buna, in ton cu perioada de vacanta si sarbatoare care se apropie! Toate acestea in spatiul prietenilor nostri de la Carol 53, al caror subsol se va transforma pentru o seara in galerie destinata orasului si interventiilor urbane. Puteti gasi mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events/538667252810881/

Bucuresti Pop-UP este un proiect Urban2020, alaturi de Noi facem bine si Revista Zeppelin. Bucuresti Pop-UP este finantat de Uniunea Arhitectilor din Romania prin intermediul Observatorului Urban Bucuresti. Proiectul este sustinut de Modernism.ro, Studio Plot si Make a Point.  Constructia obiectelor a fost sustinuta de catre ROMPREST, Coloseum Trading, Ecolemn, Ateliere fara frontiere, ECO-X.
(*) Proiectul Bucuresti Pop-UP a fost lansat in luna iulie, prin concursul cu acelasi nume. Proiectul isi propune sa contribuie la activarea spatiului public bucurestean si la imbunatatirea perceptiei asupra acestuia prin interventii-semnal, de tip pop-up, cu costuri minime si impact maxim. In acest scop, s-au construit o serie de obiecte de mobilier urban din materiale reciclate, care sa mobileze temporar – sa apara si sa dispara „neanuntat” din – diferite spatii bucurestene, intretinand viata urbana.

Ioana Ivanov
Vicepresident of the Urban2020 Association,
The HUB Bucharest, 5th Halelor, 3rd floor, (Unirii Square), Bucharest, 030118, Romania
[email protected]
http://comunitatibucurestene.blog.com/