Te simți captiv intr-o lume pragmatică și lipsită de poezie? Evadează din când în când la o întâlnire de viață și moarte cu trăirile și întrebările marilor poeți și în același timp, la o întâlnire cu muzica de calitate.

Teatrul de Artă vă invită în premieră la “Erotopoetica”, un spectacol de teatru, poezie, muzică și imagine, cu actorul/regizorul Toma Enache, pe partea de interpretare și Jezebel, pe partea muzicală; partea de imagine si editare video îi aparține lui Cristi Săndulescu. Spectacolul va avea loc la Teatrul de Artă, pe 20 decembrie 2012, de la ora 20.15!

Scenariul îi aparține lui Toma Enache care reinterpretează într-un mod original versurile/poeziile clasice ale unora dintre cei mai importanți poeți, români sau străini, începând cu M. Eminescu, L. Blaga, Marin Sorescu, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu până la Ch. Baudelaire etc. într-un spectacol care are ca numitor comun iubirea. Atmosfera boemă, melancolică este susținută de Jezebel, care va interpreta melodii renumite din repertoriul național și internațional (Zaraza, Aseară ți-am luat basma, Historia de un amor, Bésame mucho, Paloma negra etc.), cu accent pe tema dragostei, acompaniată de Alexandru Burcă si Lucian Maxim.

Oferă-ți  ceva pentru tine. Sufletul tău știe de ce!
La fel și prietenii care vor fi acolo.

Pentru rezervări: Teatrul de Arta – 0727 094 612 si [email protected]

http://www.youtube.com/watch?v=kaHDGO31B3k
http://www.facebook.com/TeatruldeArtaBucuresti

Preț bilet – 25 lei