JOI 13 DECEMBRIE, ORA 19:00

Alexandru Ciubotariu si Carla Szabo, un artist si un designer, au pregatit o colectie de design de obiect cu unicate si serii limitate, inspirate de Pisica Patrata si de GALATECA.

Pastram surpriza creatiilor Carla Szabo, dar va imbiem cu o mica parte din colectia de design de obiect.

Intre 7 decembrie si 17 februarie la GALATECA se desfasoara expozitia “Povesti in imagini, benzi desenate, comicsuri”. Pentru ca este realizata sub egida Muzeul Benzii Desenate si pentru ca se vrea un spatiu viu si interactiv, pe toata perioada vor fi organizate lansari de proiecte editoriale BD, ateliere de creatie si evenimente de celebrare a design-ului de obiect.

Primul din aceasta serie de evenimente va fi lansarea PISICAPATRATA 2.0 si se va intampla joi 13 decembrie in spatiul GALATECA (C.A. Rosetti, nr. 2-4) de la ora 19:00.

Pisica Patrata este personajul cu care se identifica artistul Alexandru Ciubotariu, curatorul expozitiei. Pisica Patrata si-a facut aparitia pe strazile din Bucuresti in urma cu 7 ani sub forma de street-art iar apoi a migrat in diferite medii de la stickere, insigne si doua colectii de tricouri la pictura in galerii, primul album street-art din Romania, show video-muzical cu trupa Sensor sau prima jucarie urbana din Romania.

Acum este vremea pentru lansarea versiunii 2 a jucariei-obiect. Este realizata in colaborare cu Eldercut exclusiv pentru GALATECA. Ca toate “produsele” Pisica Patrata este vorba de serii mici unicat, personalizate manual.

Vom lansa si colectia de bijuterii Pisica Patrata realizate de Carla Szabo, exclusiv pentru GALATECA. Acestea ar fi varful de lance, dar va asteptam sa descoperiti si alte derivate Pisica Patrata realizate special pentru GALATECA.

Bonus de lansare: de la ora 19:30, in seara de joi 13 decembrie curatorul expozitiei si creatorul Pisicii Patrate, Alexandru Ciubotariu, va oferi un tur ghidat al expozitiei.

GALATECA

STR. C.A.ROSETTI NR. 2-4, SECTOR 1 BUCURESTI

T: 037.62.03.177 F: 037.62.03.178 E: [email protected]

DESCHIS MARTI – VINERI 12:00 – 20:00 SAMBATA – DUMINICA 11:00 – 18:00