Vă invităm joi, 22 noiembrie 2012, ora 14, la inaugurarea spaţiului de artă contemporană „M2” în cadrul Clinicii Medicale 2, strada Clinicilor nr. 2, etaj 2, cu expoziţia Percepţia magică a artistului Andor Kőmives.
„M2” este un proiect iniţiat de prof. univ. dr. Dan Dumitraşcu, directorul Clinicii Medicale 2 şi va fi un spaţiu care va semnala, prin selecţii concentrate, opera unor artişti semnificativi ai artei contemporane din România, într-un mediu în care creaţia plastică poate să constituie un factor tonic şi să aducă un plus de speranţă.
Andor Kőmives este conferenţiar universitar la Universitatea de Artă şi Design Cluj, departamentul de pictură, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi al Asociaţiei Art in Situ Roche sur Crane (Franţa). A avut expoziţii personale în România, Germania, Olanda, Italia şi a participat la mai multe expoziţii de grup internaţionale.
Percepţia magică este o expoziţie cu lucrări de pictură inspirate din mitologia vizuală a ultimelor decenii, mizând pe umor, ironie şi pe calitatea de complice avizat a spectatorului.
Detalii privind creaţia artistului la www.andorkomives.ro