Album – eveniment al sculptoriţei Elena Surdu Stănescu
„A locui în iubire”

Artista plastică Elena Surdu – Stănescu face o nouă surpriză celor care îi iubesc şi apreciază opera, la mai puţin de o lună de la vernisajul ultimei sale expoziţii: lansarea miercuri, 10 octombrie, ora 18.00, la Galeria „Dialog” a Primăriei Sectorului 2, a unui voluminos album personal.
Este vorba de albumul „A locui în iubire”, o ambiţioasă lucrare atipică, de aproximativ 300 de pagini, ce cuprinde imagini color ale operei sculptoriţei alături de un inedit Curriculum Vitae cu multe fotografii.
Prima parte a lucrării este destinată imaginilor care însumează portretistica propriu-zisă, portretele alegorice şi universul iubirii sugerat de cuplurile realizate în bronz. Pe de altă parte, cea de-a doua parte a albumului este o ilustrare a principalelor momente din viaţa sculptoriţei – studenţia, familia, vernisajele, prietenii, dând o notă particulară unui tot unitar.
Alături de primarul Neculai Onţanu şi de consilierul artistic Ruxandra Garofeanu, la lansarea de carte vor susţine alocuţiuni ziarista Veronica Marinescu şi Marius Tiţa, redactorul şed Radio România Internaţional.