1.    Ce vă preocupă cel mai mult în momentul de faţă?
Cea mai mare preocupare a mea este aceea de a mă descoperi că artist. Simt că abia am întredeschis o uşă către ceva necunoscut, prin ceea ce s-a întâmplat până acuma cu mine ca artist. Mă grăbesc încontinuu să văd ce se  mai ‘ascunde’ după această uşă.

2.    Care sunt trei cuvinte care vă caracterizează cel mai bine?
Linie, Mişcare, Relaţie

Golden-Ballerina

Golden-Ballerina

3.    Cea mai plăcută descoperire?
Peniţa! Realizarea faptului că nu avem nevoie de toate elementele ce comupun corpul uman pentru a exprima sentimente sau mişcare. Lipsa mâinilor, a feţei nu face cu nimica mai puţin expresive personajele…dimpotrivă, privirea se concentrează mai mult pe mişcare.

4.    Care este cea mai de preţ posesiune a dumneavoastră?
‘Golden ballerina’ – este lucrarea mea de suflet. O lucrare de început, care surprinde sentimenul unei noi descoperiri după o lungă căutare.

5.    Care este cea mai mare extravagantă a dumneavoastră?
Extravagantă – magazinașul meu pe care îl consider totodată şi atelierul meu. Este o adevărată extravaganta să pot lucra într-un asemenea spaţiu, auzind mişcarea lumii pe stradă, observând schimbarea anotimpurilor…lucruri care influenţează partea de creaţie.

6.    Cea mai frumoasă amintire?
Vizita unui profesor grec de prestigiu, a cărui vizita am avut onoare să o primesc la magazin. Urarea de ‘ bine ai venit printre noi’ (n.r. artiştii) mi-a umplut sufeltul şi mi-a dat foarte mult curaj să merg mai departe. Câteva săptămâni după această vizită am sărit în sus de bucurie, zâmbind în continuu şi ‘lăudându-mă’ în stânga şi în dreapta.

Beba
20 Nicolae Golescu St, Bucharest, District 1, Romania
4 0746 222.227
<[email protected]>
http://www.facebook.com/beba.gallery
http://twitter.com/beba_gallery