Am pornit în căutarea celor mai talentaţi designeri de mobilier. Dovedeşte-ne că te numeri printre ei şi participă la concursul Talent Scouting cu cea mai creativă propunere de MASĂ + SCAUN.

Concursul este deschis tuturor celor interesaţi de design, fie studenţi, absolvenţi sau simpli pasionaţi care vor trebui să propună cele mai inedite idei pentru realizarea unui ansamblu format din MASĂ + SCAUNE pentru 6 persoane. Tema competiţiei este lipsită de constrângeri legate de materiale, dimensiuni sau stil, dar viziunea unitară asupra celor două elemente este un must. Vor fi apreciate calităţi precum inovaţia, sustenabilitatea şi nivelul de înţelegere a nevoilor utilizatorilor. În urma jurizării, cele mai bune proiecte vor fi reunite într-o expoziţie organizată în cadrul târgului BIFE, în data de 14 septembrie când vor fi anunţaţi şi primii 3 clasaţi ce vor primi premii dintre cele mai atractive; excursii la târgurile de specialitate de la Milano, Birmingham şi Berlin din 2013 precum şi abonamente pe un an la revista Igloo habitat & architectură.

Juriul este format din 5 membri, specialişti în domeniul arhitecturii şi designelui: Şerban Ţigănaş, Adrian Ciocăzanu, Cristina Şerban, Corvin Cristian şi Camelia Şucu.

Înscrierile în concurs se pot face individual sau în echipe, iar planşele de concurs trebuie trimise pe adresa [email protected] până pe 24 august 2012. Regulamentul se găseşte pe www.bife.ro şi blog.igloo.ro.

Concursul Talent Scouting are ca scop promovarea creatorilor autohtoni de mobilier susţinând şi promovând excelenţa într-un domeniu în plină dezvoltarea în România, şi anume excelenţa în design.

Concursul este organizat de BIFE şi Romexpo în parteneriat cu Igloo media.