Pe 14 iulie, Raluk.ro te invita sa descoperi esenta Bucurestiului cool, acea parte a orasului care nu e de gasit in Centrul Istoric, dimpotriva: coolhunterii plimbareti ai Raluk.ro stiu pe unde sunt pitite localurile cele mai de soi si pe 14 iulie esti si tu invitat sa devii coolhunter pentru o noapte! Vei vizita cele mai cool localuri, vei primi GRATUIT in fiecare local cel mai bun preparat din meniu, si la final vei putea castiga premiile KoolHunt!

14 iulie, 22:00-04:00 – Noaptea Alba a Localurilor Cool!

Pe 14 iulie, de la 22:00, Raluk.ro da startul primei editii KoolHunt, o noapte in care cele mai cool localuri din Capitala – cafenele, ceainarii, baruri, restaurante, toate selectate pe spranceana de coolhunterii Raluk.ro – vor sta deschise pana dimineata. Ele vor avea cate o stampila, prin care participantii isi vor putea contoriza localurile vizitate: incearca ceva gratis din meniu, primesc o stampila si la Marele Party Final castiga premii in functie de numarul stampilelor adunate.Traseul de localuri participante, ca si preparatele (bautura/mancare) oferite gratuit de ele in noaptea KoolHunt-ului, pot fi consultate pe pagina evenimentului, AICI.

ZONA AMUSE-BOUCHE: HOBBY CAFE, CAFFE TABIET (Avrig), CAFFE D’ARTHE, RESTAURANT XANADU, LENTE & CAFEA (Noua Sufragerie), LES OTTOMANS, EL TORITO

ZONA PLAT DE NUIT: CAFE VERONA, THE HARBOUR, GRADINA OAR, ZVON CAFE (Rosetti), THE EMBASSY, BOHEMIA TEA HOUSE, SERENDIPITY, LENTE & CAFEA, GRATARUL ROMANESC, TEA HOUSE, RAMAYANA CAFE

ZONA DESSERT A MINUIT: CHOCOLAT (Dorobanti), TETE-A-TETE, OSTERIA GORGIA, RENDEZ-VOUS AMBIANCE (Floreasca), CEAINARIA TABIET, MADAME POGANY – MARELE PARTY FINAL (de la 1 a.m.)

Entry Level, Cool Amator sau Pro?

Deci pe 14 iulie, pregatiti-va sa rezistati pana la ceas tarziu in noapte, caci va fi una alba-n Capitala, de calibru must-party! Incepeti traseul KoolHunt din orice punct al Bucurestiului si vizitati cate localuri doriti… sau cat va tin picioarele! Fie ca va tine adrenalina pe baricade toata noaptea, fie ca bifati doar cateva localuri de pe traseu – ca sunteti coolhunteri aspiranti (entry-level), in devenire (cool-amator) sau de cursa lunga (pro) – veti intra in gratiile Raluk.ro, la petrecerea finala si in concursurile noptii albe!

Recomandat de: Port.ro

Parteneri media: Romania Libera, Modista.ro, Academia Catavencu, Orasulm.eu, Igloo, Sapte Seri, Zile si Nopti, InOras.ro, HypeStreet, Modernism.ro, Kudika.ro, Tillate, UrbanThings Romania, Ele.ro.

Raluk.ro este website-ul nr. 1 de coolhunting in Bucuresti lansat in anul 2006. Raluk.ro are o echipa de 20 de coolhunteri si critici de film si de teatru care colinda Bucurestiul in cautare de noi evenimente, localuri si spectacole interesante pentru cititorii sai, pe care le recenzeaza. La ora actuala, Raluk.ro se bucura de un numar de peste 4500 de vizitatori unici pe zi si peste 600 de abonati la newsletterul sau saptamanal.