Asociația A.R.T. Fusion împreună cu partenerii săi te invită la:

Festivalul de Teatru Forum “Ia ARTitudine”, 12 – 14 iulie 2012

Festivalul de Teatru Forum își deschide porțile la Cafe Godot Teatru (Str. Blănari, nr. 14, București,) între 12 și 14 iulie 2012.

Cortina se va ridica joi, începând cu orele 18, iar vineri și sâmbătă începând cu orele 16.30, pentru nouă piese de teatru forum prezentate de Chance for Life, Habitat for Humanity România, Fundația Estuar, Salvați copiii, elevi și facilitatori ai Școlii de Teatru Forum și 10 voluntari SEV (Serviciul European de Voluntariat) ai Asociației A.R.T. Fusion din cinci țări ale Europei.

A.R.T. Fusion împreună cu partenerii săi urcă pe scenă pentru a aduce în atenția publicului spectator probleme actuale ale societății noastre: violența în familie, abuzul de putere în instituții de învățământ, violența în școli, încălcarea drepturilor copiilor, trăirea la limita sărăciei în România, drepturile minorităților. Împreună ne dorim să ne implicăm, să spunem cu voce tare ce se întâmplă în jurul nostru și să îi invităm și pe ceilalți să ni se alăture. Piesele de teatru forum sunt o invitație deschisă către spectatori să reflecteze, să se transpună în pielea personajelor și să găsească ei o soluție.

ARTitudinea urcă pe scenă.

Ești spectator? Ia ARTitudine!

Festivalul de Teatru Forum este parte a proiectului Take ARTitudine, finanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune.

Prima ediție a Festivalului de Teatru Forum ”Ia ARTitudine” incheie proiectul pilot Școala de Teatru Forum susținut de Campania de strangere de fonduri Azi, Cina la Mine.

Organizații partenere:
Chance for Life, Habitat for Humanity, Estuar, Salvați copiii

Parteneri media:
Modernism.ro, Creative Arts, Yazee, Șapte Seri, anyplace.ro, Deco și Eco, înoraș.ro

Susținători:
Fundația Noi Orizonturi, Centrul de Voluntariat București, Federația Volum, Bastilia Librarium, Godot Cafe Teatru, Green Frog Hostel