Avem deosebita plăcere de a vă invita la prezentarea noii colecții masculine de tendințe primăvară-vară 2013, “The PureSuit of Paul Smith”, semnată de designerul Florin Dobre.

Evenimentul va avea loc pe data de 5 iulie 2012,  de la ora 20:00, la Palatul Știrbei, situat pe Calea Victoriei nr.105.

Nonconformistul designer a creat de această dată 24 de personaje inspirate de străzile Bucureștiului, o lume a nebunilor, a ologilor, a oamenilor triști, lipsiți de zâmbet, schimonosiți de o realitate deformată.

Sursa de inspirație pentru stilizarea colecției o va constitui filmul “Undeva la Palilula”, în regia maestrului Silviu Purcărete.

Elementele cheie ale colecției vor fi: costumul clasic masculin, realizat în maniera proprie, cu sacouri cambrate ce urmează linia corpului și pantaloni slim, și imprimeurile florale, prezente atât pe cămăși, cât și pe încălțăminte.

Coafura modelelor va fi realizată de Peter Dawson Brooks, hairstylistul cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul înfrumusețării și Art Directorul Gett’s. Machiajul teatral îi va aparține Simonei Niculae, specialist în efecte speciale și bodypainting.

O parte dintre accesoriile colecției poartă semnătura Ioanei Bodale, absolventă a Universității de Arte „George Enescu” din Iași.

Un alt artist care și-a pus amprenta pe unul dintre accesoriile colecției este George Bodocan, desenator român, colaborator al Institutului Cultural Român din Paris, nominalizat la premiul ICART 2012.

Scenografia va fi semnată de Andreea Bădescu (anul acesta, spectacolului „Vizita batrânei doamne”, montat la Teatrul Național din București, la scenografia căreia a lucrat ca asistentă, a luat premiul UNITER pentru cea mai bună scenografie).

Fashion filmul va fi realizat de Alex Gelehrter, Creative producer and Director al Urban Friends Republik, câștigător al unui premiu Grammy.

Petrecerea dedicată evenimentului, va avea loc în curtea palatului. Dj-ul responsabil de atmosfera este NotSoCommonDj. Proiecțiile video vor fi oferite de Cossix.