Designist.ro, cel mai nou website dedicat designului românesc și celor mai fine idei din domeniu, se lansează oficial. Cu această ocazie, joia trecută, pe 31 mai, la Energiea Pub, am adus laolaltă designeri, arhitecți, artiști, artizani, creativi, profesioniști din breaslă, consumatori și oameni pasionați de design, pentru că cele mai bune idei se construiesc împreună.

Pe 31 mai, la Energiea – Stabiliment de informare și experiment urban, designul a fost cuvântul de ordine al serii. Designist.ro a transformat separeul parterului clădirii ridicate la 1915, special pentru acest eveniment, în camera ideilor fine, un spațiu plin ochi cu obiecte de design alese pe sprânceană. Cele mai frumoase obiecte de design de la noi, unele dintre ele semnate de designeri şi artişti români, au creat un decor cu cadre fine, un mic “muzeu” şi exemplu de lifestyle prin care invitaţii noştri s-au plimbat, au fotografiat şi au aflat poveştile ce însoţeau obiectele.

Ne-au călcat pragul pasionaţi, creatori şi consumatori de design, profesionişti din breaslă
și tot felul de curioşi şi pofticioşi într-ale designului.

Am compus cele mai frumoase colţuri de design cu obiecte de la: Atelierul de Print, La Maison, Intro, Agnes Lukacs, Ekero Concept, YaU Concept, Atelier Anda Roman, By Anca Fetcu, Wagner Arte, European Heritage, Thecraft LAB, Inside Home, Mobexpert, Arhidot Design, Porphyras, Spazio Studio, Silvia Cornea, DecoLetters, Cuzina, Codruţa Cernea, Otilia Cadar, care?Cutare, AA Studio,
Raluca Arnăutu, Ciprian Vrabie.

Însă povestea pe larg despre Camera ideilor fine by designist.ro o poți afla aici.

Designist.ro este cel mai proaspăt website care îți prezintă design românesc, arhitectură, trend-uri, inovații hand made, hot spot urban, lifestyle, tot ce te inspiră în materie de design. Pentru ca lucrurile frumoase să circule într-o formulă prietenoasă, firească, accesibilă.

Este un concentrat de idei fine care vine să completeze o zonă mai puțin explorată din media online românească și să promoveze în primul rând creatorii români, pentru că multe idei frumoase vin din România, însă prea puțină lume le cunoaște.
Ne propunem să educăm gusturi, să încurajăm inițiative și să oferim o alternativă posibilă în peisajul românesc. Dăm deoparte formula “la noi nu se poate”, pentru că au început deja să se întâmple lucruri care demonstreaza exact contrariul.

Ne plac ideile frumoase care nasc oportunități.

Designist – Concentrat de idei fine
Website: http://www.designist.ro
Facebook page: https://www.facebook.com/designist.ro