UNVEILED 6 îi reuneşte din nou pe iubitorii de fashion autentic în cadrul unui eveniment special care aduce în lumina reflectoarelor cele mai noi şi originale proiecte de artă vestimentară ale tinerilor designeri români.            Cea de-a şasea ediţie a evenimentului, dedicat exclusiv tinerilor aflaţi la începutul carierei în design, va avea loc sâmbătă, 12 mai, în intervalul orar 11:00 – 19:00, în showroom-ul Iqonique Class Studio (Aleea Alexandru nr.7, sector 1).

20 de tineri creatori şi creativi îşi vor prezenta în cadrul UNVEILED 6 propunerile vestimentare inedite, alături de colecţii în tendinţe şi accesorii unicat. Expoziţia cu vânzare va fi însoţită şi de o serie de mini-evenimente deschise publicului larg: workshop-uri şi discuţii despre shopping-ul online, tendinţele de sezon, creaţia vestimentară ca formă de exprimare personală.

Între proiectele care vor participa la această ediţie a evenimentului se regăsesc nume noi, branduri proaspete care se vor întrece în atragerea privirilor publicului: La Chatterie, Astrid Ţîrlea, Bianca Popp, Coolta Fashion, Tuxedo Confessions, Rue9, Ioana Ciolacu, Anca Miron, Alexandra Calafeteanu, Irina Irimia, Loredana Nedelcu, Larisa Dragna, Raluca Elena Cosereanu, Sanda Cojocaru, Zenya Fashion Atelier.

Prin selecţia riguroasă a proiectelor expuse şi promovate, UNVEILED a constituit încă de la primele ediţii o rampă de lansare pentru noua generaţie de designeri. Totodată, pentru publicul iubitor de modă, de inovaţie şi creativitate, târgul reprezintă o experienţă alternativă de shopping 100% autentic.

“Atât pentru mine, cât şi pentru designerii participanţi, sentimentul de împlinire a fost resimţit în momentul în care participarea la UNVEILED a pus bazele unor colaborări cu magazine online şi concept-store-uri, iar creaţiile propuse în cadrul târgului şi colecţiile individuale au apărut în paginile revistelor de fashion. Am simţit că le-am fost alături la primii paşi în evoluţia lor profesională”, spune Raluca Elena Rogoz, organizatoarea evenimentului.

UNVEILED 6 se va încheia cu un Cocktail Party ABSOLUT Designers Night Out, pentru a încuraja demersul creativ al artiştilor prezenţi la eveniment. Designerii îşi vor putea exprima astfel creativitatea “on spot”, transformând conturul iconic al sticlei, în funcţie de personalitate, de imaginaţie şi de reflexele artistice proprii.

 

Parteneri media: THE ONE, InStyle, CSID, Shopping Report, Business Woman, BeWhere, Forbes, Dialog Textil, Zile & Nopti, ShoppingNews.ro, FashionAndBeauty.ro, Alomoda.ro, Bucharest Style, Modernism.ro, Neaparat.ro, AsociatiaPaspartu.ro.

UNVEILED este un eveniment susţinut de Fantazia PR Boutique şi ABSOLUT VODKA.

Bilet de intrare: 10 lei

 

 

Despre IQONIQUE CLASS STUDIO:

IQONIQUE CLASS STUDIO este un spaţiu dedicat creativităţii, pasiunii pentru modă şi entuziasmului pentru frumos. Într-o superbă vilă de început de secol XX, showroom-ul se constituie ca un adevărat icon al luxului şi al rafinamentului. Un concept store care îmbină designul cu fotografia, muzica şi cele mai inovatoare apariţii tehnologice, la Iqonique îşi dau întâlnire atât ultimele trenduri internaţionale, cât şi creatori autohtoni de succes.

Site web: http://www.iqonique-cs.ro/

 

Despre ABSOLUT VODKA:

ABSOLUT VODKA este unul dintre cele mai creative branduri internaţionale. A provocat mereu limitele creativităţii convenţionale, a ales asocieri inedite si ca dovadă, artişti ca Andy Warhol, Keith Haring, Damien Hirst sau mai recenţii Ellen von Unwerth şi Spike Jonze şi-au pus talentul în slujba ABSOLUT.

 

The Absolut Company produce la nivel internaţional următoarele branduri: ABSOLUT VODKA, MALIBU, KAHLÚA, Wyborowa, Luksusowa şi Frïs. ABSOLUT VODKA este a patra companie mondială producătoare de spirtoase premium. Fiecare sticlă de ABSOLUT VODKA este produsă în Åhus, în sudul Suediei. Din iulie 2008, The Absolut Company este parte a grupului Pernod Ricard, care deţine unele dintre cele mai prestigioase branduri de băuturi alcoolice din lume.

 

Pagina de Facebook ABSOLUT România: https://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

Persoana de contact:

Roxana Marin – [email protected]  0745.020.957

 

Despre UNVEILED:

UNVEILED prilejuieşte atât profesioniştilor în domeniu, cât şi publicului consumator de modă, descoperirea creaţiilor tinerilor designeri, încă din etapa primelor abordări estetice. Fiecare ediţie UNVEILED reuneşte absolvenţi selectaţi din toate centrele universitare din ţara şi îi supune celui mai dificil examen, cu implicaţii reale şi decisive pentru parcursul ulterior: contactul direct cu piaţa şi implicit cu consumatorul final. UNVEILED înseamnă creativitate, originalitate, descoperire, totul într-un mix echilibrat şi adaptat cerinţelor modei actuale.

Site web: www.unveiled.ro

Pagina de Facebook UNVEILED: http://www.facebook.com/unveiled.ro

Twitter: @UnveiledFashion

Persoana de contact:

Ramona Chirica – [email protected]  / +4(0) 732.187.56