Concursul este deschis curatorilor și încurajează originalitatea conceptului propus și calitatea artistică a operelor expuse. Proiectele selectate în urma concursului vor fi gazduite si organizate în spațiul aiurart din București, beneficiind de toata susținerea logistică. Primul proiect câștigător va fi deschis publicului cu ocazia Nopții Albe a Galeriilor din 25 mai 2012, în cadrul evenimentului de inaugurare a aiurart.

Aplicația trebuie să conțină:

  • scurtă descriere a proiectului și a artiștilor participanți
  • imagini (lucrări, simulări etc.) care să ilustreze proiectul curatorial

 

Aplicaţiile se pot depune în perioada 28 aprilie – 10 mai 2012 la adresa: [email protected]

 

aiurart. the smART concept house

 

aiurart este un spaţiu dedicat artei contemporane de la pictură şi sculptură la artă video, instalaţii şi proiecte artistice experimentale. În egală măsură este locul în care industriile creative şi culturale (design, advertising, arhitectură etc.) pot găsi o scenă de comunicare.

 

Urmărim să echilibrăm proiectele expuse în premieră cu readucerea pe simeze a unor lucrări relevante din istoria recentă a artei contemporane prin proiecte curatoriale de sinteză, invitând curatori, artişti şi galerii.

 

Pentru ca întâlnirile pe care le propunem să fie mai plăcute aducem estetica contemporană în atmosfera unei case antebelice renovate cu sprijinul arhitectului Bogdan Pop şi al echipei ASDESIGN 95. Poţi găsi la noi free wi-fi, o curte primitoare, cafea, biscuiţi, un lounge fermecător, cărţi şi reviste internaţionale de artă şi gazde mereu prietenoase.

 

aiurart îşi deschide porţile pe 25 mai 2012, cu ocazia Nopții Albe a Galeriilor.