De astăzi s-a pus în vânzare, în chioșcurile și librăriile din toată ţara, ediția de aprilie a revistei BeWhere! Se găseşte de citit şi pe www.bewhere.ro. În aprilie revista BeWhere! cade în păcat și vă propune „Vicii și delicii”: pasiuni, năravuri fine, obsesii, voluptăţi și patimi în demersul artistic.

 

Veţi citi în cele 80 de pagini texte despre restaurări pătimaşe, dependenţa de muzică, năravurile fine care îmbogăţesc personajele şi dau farmec meseriei de actor, despre superstiţiile unui scenograf, rafinamentele livreşti ale preversităţii şi apucăturile din arta românească, despre un bijutier posedat de arta frumosului şi un mic studiu gastronomic dedicat „organelor” din meniu.

 

Povestim cu Chick Corea şi Gary Burton despre muzică, premii Grammy şi albume cincinale, aruncăm o privire la ultima invenţie a lui Silviu Purcărete, Undeva la Palilula, facem o escală în Parisul din Originea lumii a lui Jorge Edwards şi poposim la terasa Hanul lui Manuc. Asezonăm cu puţin Rokolectiv în Bucureşti şi Shakespeare la Craiova, facem cunoştinţă cu versurile albe semnate de Dan Coman şi gustăm puţin din caşcavela de la Atra Doftana.

 

Elena Martin este „doctor” pentru casele bolnave. Crede cu tărie că trebuie să zguduim mentalităţile din rădăcină pentru a schimba soarta patrimoniului construit. Andrei Partoş vorbeşte cu fără ocolişuri despre viciile din lumea muzicală românească. Actriţa Ana Ularu îşi doreşte cu voluptate ca tot ce vede, aude, simte şi citeşte să fie întru meseria pe care o trăieşte din plin şi în care creşte zi de zi. Dragoş Buhagiar povesteşte despre dublul său, scenograful, iar scriitorul Octavian Soviany încearcă să afle până unde se pot împinge limitele răului şi câtă plăcere poţi simţi săvârşindu-l. Dumitru Gorzo pune sub semnul întrebării tot ceea ce am fost învăţaţi că înseamnă fiinţa naţională colectivă şi freudian individuală. David Sandu a depăşit stadiul de viciat şi a rămas posedat de idei. Este un brand în materie de bijuterii de autor.

 

Revista BeWhere! apare în prima joi a lunii. Se tipărește pe hârtie mată, într-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie în București şi în ţară prin rețelele InMedio şi Relay, Hiparion, precum și în librăriile Anthony Frost, Eminescu, Dalles şi grupurile Cărturești, Diverta, Humanitas și Librarium la prețul de 8 lei. Abonamente pe www.bewhere.ro, prin Zirkon Media sau Interpress Sport la preţul de 35 lei/6 luni; 70 lei/12 luni.