Vineri 6 Aprilie ora 20:00, Cool Cat, Str. Sborului nr. 2, București

Un spectacol de: Vera Ion

Cu: Vera Ion, Peter Pan

Multimedia: Bogdan Marcu

Durata spectacolului: 1h.

– Intrarea liberă, donații la sfârșit.-

 

Mai poate încă Peter Pan să te ajute sa-ți păstrezi inocenta? Macar pentru o zi? Poate dacă faci o poza cu el.

Veniți vineri să urmariți aventura! Vera se îmbracă în Peter Pan, discută despre apocalipsa cu Matrix, încearcă să fie la fel de eficientă ca Michael Jackson și să nu fie răpită de Ion din Giulești. Toate astea muncind pentru a-și face banii de întreținere, pe strada, în Londra.

A treia producție a laboratorului ”Scrie despre tine” prezintă povestea reală a unei tinere regizoare de teatru care muncește pe vară pe stradă în Londra și experiențele ei cu ceilalți români pe care îi întalnește la muncă pe Southbank, cea mai turistica zonă din oraș. Documentată pe întâmplări reale și scrisă pe principiile ”Scrie despre tine”, ”Refuz să cresc.Dacă puteți face o mică donație” este un spectacol foarte personal, în care autoarea a ales sa își și joace povestea în fața publicului.

 

———————————————————————————————————–

”Scrie despre tine” este un proiect de teatru independent ce își propune să genereze scenarii de teatru documentate pe experiențe personale. Prima piesă, ”Ich Clown”, povestea aventurile lui Adi, William și Dragoș dupa ce s-au hotărât sa plece în Europa îmbrăcați în clowni, acum puteți urmări experiențele Verei și ale aliatului său, Peter Pan, în lupta pentru supraviețuire.

-Mai multe detalii despre platforma SCRIE DESPRE TINE  http://scriescrie.wordpress.com/