Jewelry Design Fair – Târg și expoziție de bijuterie de autor
 

Galeria ArtXpert și Școala de Bijuterie Contemporană organizează prima ediție a Jewelry Design Fair, un eveniment creat pentru iubitorii de bijuterie de autor și nu numa, între 30 martie și 1 aprilie 2012 la sediul Galeriei ArtXpert.

Artiști, cumpărători sau simpli vizitatori vor avea posibilitatea să interacționeze cu designerii și să aibă contact cu bijuteriile expuse, dincolo de fotografii sau vitrine. Mai mult decât atât, în afara spațiului dedicat expozanților, vor exista mici ateliere de lucru în care vizitatorii pot observa diferite tehnici din procesul de creare a bijuteriilor.

Jewelry Design Fair își propune să elimine stereotipurile și preconcepțiile despre bijuteria de autor. Ea nu este prohibitivă, nu este predestinată anumitor categorii de oameni. Ea se adresează tuturor celor care apreciază, dincolo de prețul materialelor, valoarea intrinsecă a obiectului în sine. Materialele folosite sunt de calitate, tehnicile utilizate sunt complexe, iar instrumentele folosite sunt profesioniste. Dar valoarea lor nu își găsește justificarea numai aici. Fiecare piesă în parte îmbină forme și nuanțe care exced bijuteria tradițională și, mai mult decât atât, poartă cu ea ceva unic – amprenta artistică a designerului care le-a creat.

JDF vă invită să cunoașteți tainele bijuteriei de autor, să vedeți cum se produc astfel de obiecte, ce anume le diferențiază de bijuteriile de larg consum și de ce o astfel de investiție în bijuterii de calitate este mai rentabilă decât achiziția celor produse în serie și calculate strict în funcție de metalele și pietrele din ele.


Locație: Galeria ArtXpert, Str. Armenească nr. 18, București

30 martie, orele 18-21
31 martie, orele 10-20
1 aprilie, orele 12-16

Accesul se face pe bază de invitație în seara de 30 martie, iar în restul zilelor este liber.

Persoană de contact: Valentina Buzămurgă
Adresă e-mail: [email protected]
Număr de telefon: 0721.489.792