APPARAT FULL LIVE BAND

un eveniment YaZee și Blame It.

7 Aprlie 2012 | TURBOHALLE | orele 22.00

————————————————————-

LINE-UP:

 

Alexandru Jijian | Dj Set | RO

Alexandru Jijian face parte din rosterul agentiei de booking Mango iar în ultimii ani a împărțit pupitrul de mixat cu artiști consacrați pe scena internațională. Este ghidat de o mare pasiune pentru muzică în general și stie cum să facă dintr-o seară obișnuită o petrecere memorabilă. A crescut înconjurat de muzică clasică ascultată și cântată de familia sa, dar apoi i-a deprins ca eroi pe legendarii Jean Michel Jarre și Vangelis. A evoluat ca un mare colectionar nu doar de electronică, ci de muzică în general și încet a devenit un obișnuit al organizării petrecerilor aniversare. De-a lungul timpului a mixat cu Jeff Mills, James Blake, Lawrence, Pantha Du Prince, Cristian Varela, Nina Kraviz, Levon Vincent, Chris Liebing și mulți, mulți alții.

FACEBOOK | Mixcloud

————————————————————-

Mr. Sushi | Dj set | UK

Ca Dj nu este obligatoriu să fi studiat muzica contemportană în Londra (dar cu siguranță ajută). Alex Oxley a.k.a. Mr. Sushi este un guru al vieții de noapte înca din 2005, remarcîndu-se în Anglia cu sero legendare ca Sushi’s Disco, Mash-up sau Electro Mix.

Anul acesta Mr. Sushi a mai făcut parte din line-up alături de Apparat în Londra la clubul Koko, unde s-a remarcat prin măiestria reprezentației.

Si pentru că Bucureștiul merită să se distreze pe muzică de înaltă calitate, am decis să îl invităm și noi pe 7 aprilie.

 

SOUNCLOUD | TUMBLR

————————————————————-

YOON | LIVE | RO

Yoon este duo-ul autohton format din Ionuț Moraru și Victor Mihăilescu. Întreaga lor filosofie se bazează pe plăcerea de a face muzică electronică îmbinată cu elemente acoustice, iar metoda lor de lucru e simplă: Ionut creează, Victor produce.
Când s-au cunoscut, Victor era proaspăt absolvent al colegiului de sunet “Alchemea” din Londra și lansase piese techno, house și un album chillout experimental, sub numele Victor M și Platonic Scale. Ionuț avea compozitii, cu elementele organice și diversitatea stilurilor care marchează piesele Yoon, datorate experienței de live și studiului clarinetul. Astăzi, activitatea sa muzicală include și realizarea emisiunii de noapte Itsy Bitsy by Night. Amândoi au evoluat și ca Dj, chiar în genuri diferite: seturile lui Victor erau electro-techno iar ale lui Ionut, drum and bass și garage. Deosebirea stilurilor nu i-a impiedicat să-și gasească o cale de mijloc, din contră, a fost folosită în concretizarea stilului Yoon.
Relația compozitor-producător funcționează foarte bine pentru cei doi, astăzi având deja un album pregătit. Acesta reprezinta o colaborare stransă cu Yanka, ale cărei versuri și voce îmbracă cu rafinament muzica celor doi.

Formula completa live este formată din:

Yanka – voce, Robert Magheti (Sistem, Life on Mars) – tobe, percuție, Matei-Radu Țeposu (Go To Berlin, Trouble Is)- chitară, Costi Grigore – bas, Victor Mihăilescu – midi controller, Ionuț Moraru – clarinet, keyboards, voce.

FACEBOOK  | SOUNDCLOUD | VIMEO

————————————————————-

BEN MONO | Dj Set | D

Ben Mono este un unul din cei mai râvniti DJs din Munich, Germania, fiind deasemenea un producător recunoscut pe scena muzicală. Ben și-a creat deja o reputație solidă în lumea avansată a entertainment-ului din ultimii ani iar albumul său de debut, “Dual”,  a fost lăudat de critici pentru complexitate și autenticitate.

Melodiile lui pot fi ascultate în heavy rotation în playlisturile susținătorilor lui, precum: David Clarke, Jazzanova, FUNKSTÖRUNG si ZOMBIE NATION. După ce a lucrat intens la cele mai noi creații, Ben Mono va lansa release-uri noi la BOYSNOIZERECORDS și EDBANGER.

Acest globe trotter muzical va fi prezent și în București pentru o noapte intensa de electro.

SOUNCLOUD | FACEBOOK | LASTFM

————————————————————-

Apparat | FULL LIVE BAND | D

Începând cu 2001, Sascha Ring s-a cameleonizat  în ”Apparat” – așa cum îl cunoaște publicul și așa cum îl adoră fanii electro-ului berlinez.  Pornind de la un techno dancefloor el și-a transformat încet stilul până la intersecția cu muzica ambientală unde a început să pună accentul pe sound design.

Sasha Ring este un artist cu o deschidere largă către muzică, emanciparea sa permițîndu-i să colaboreze cu diverși producători și DJ – profilul grupului Moderat este familiar și celor care nu au auzit de componenții săi luați separat… De aceea Apparat reușește să fie nu numai centrul de greutate din formațiunile pe care le încheagă cu alți artiști, dar se poate întinde el însuși de la un IDM abrupt și rece la instrumentale pline de sensibilitate, shoegaze sau featuring-uri vocale surprinzătoare. Caracterul său prolific și transparența polimorfologiei Apparat au încântat până și cei mai sceptici critici, începutul fiind marcat de EP-ul Silizium (2005). Doi ani mai târziu, comentariile mergeau atât de departe încât muzica lui Apparat (considerat un mic magician în ceea ce privește producția) nu mai era percepută ca și când el ar fi pătruns vreun secret al achimiei, ci ca fiind pur și simplu seducătoare.

Ambiguitatea care planează asupra sa din cauză că a avut atât de multe colaborări din 2007 până acum este spulberată la orice performance live, unde distinsul Sascha se transformă într-o prelungire fericită a pupitrului.

Un artist de nivelul acestuia este rar în spectrul actual al muzicii, așa că venirea sa în București este cu atât mai importantă.

Detalii și pe modernism.

WEBSITE | FACEBOOK

————————————————————-

Visuals by KINA

======================================

Un eveniment YaZee și Blame it.

Bilete în presale pot fi achizițioante:

– pe bilete.ro și în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro

– pe myticket.ro și în magazinele Diverta

Evenimentul este sustinut de Burn & Grolsch.

Accesul la eveniment este permis persoanelor peste 18 ani.

Pagina de Facebook a evenimentului.

 

Un eveniment recomandat de Radio Guerrilla.

Parteneri:

Carturesti, Zile si nopti, Veloteca, Metropotam.ro, Modernism.ro, Alomoda.ro, Iqads.ro, 220.ro, Tilllate.com, Urban.ro, Orasulm.eu, Anyplace.ro, b365.realitatea.ro, Bucuresteni.ro, Dordeduca.ro, Feeder.ro, Hipmag.ro, Musicnights.ro, Nights.ro, Redactia4fun.ro, Tonight.eu, Viceland.com, Nightclubber.ro, Beatfactor.ro, Vandallist.com, Afterhours.ro, Djsets.ro, Inoras.ro, Formaje.ro

www.yazee.ro | www.blameitgroups.biz

Persoanele cu handicap si insotitorul beneficiaza de intrare gratuita la evenimentele Turbohalle.