Investment School, prima școală de investiții din Romania, revine în 2012 cu 5 zile intensive de conferințe ținute de 15 speakeri de top.

Aflat la a unsprezecea ediție, Investment School le oferă studenților ocazia să intre în contact cu oameni de seamă din domeniul investițiilor dar și cu alți studenți pasionați de aceeași temă. Fiind un proiect dedicat celor care au deja cunoștințe în această arie, cele 5 zile vor fi intense și vor conține teme majore. Studenții vor învăța direct de la specialiști și vor putea purta discuții libere cu aceștia.

Pe lângă șansa de a-și aprofunda cunoștințele în domeniu, studenții au oportunitatea de a intra în contact cu jucători adevărați de pe piața de capital iar la final pot să își testeze abilitățile pe o platformă demo timp de 30 de zile. Participanții cu cele mai bune rezultate vor primi premii în valoare de 3000 de RON, cursuri ASIF de broker sau internship-uri plătite.

Proiectul are loc între 26 și 30 Martie 2012 iar deadline-ul pentru aplicare este pe 22 Martie. Intră pe http://www.investmentschool.ro/ și completează formularul de aplicare!

Investment School este un proiect realizat de Business Club, comunitate a asociației Voluntari pentru Idei și Proiecte.

Business Club este o comunitate de tineri entuziaști, talentați, plini de inițiativă, axată pe dezvoltarea spiritului antreprenorial și aptitudinilor studenților care vor să își deschidă propria afacere. El creează o punte de legătură între studenți și mediul de afaceri românesc, legătură ce este necesară creării unei comunități de lideri în domeniu.

 

Voluntari pentru Idei şi Proiecte este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 13 ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.