Asociatia Euroarte va invita la expozitia foto “Hidden Reality”, ce va fi gazduita de Biblioteca Metropolitana Bucuresti (Str.Tache Ionescu, Nr.4, Sect.1, Bucuresti) in perioada 15 – 31 martie 2012; vernisajul are loc vineri, 16 martie, la ora 18.30!

Imaginile expuse au fost selectate din serii mai ample de fotografii realizate de participantii la workshopul de fotografie documentara “Hidden Reality”, si care s-a derulat in februarie 2012 in Bucuresti.

Lucrarile apartin fotografilor Aurel Rapa, Cornelia Maria Tuglui, Diana Damalan, Livia Mihut, Madalina Gherman, Maria Nastase, Mirela Purice, Octavian Chende, Orsolya Balint, Patricia Todoran, Radu Spiridon, Rodica Chiricuta si Teodora Maftei.

“Hidden Reality” este un demers international de fotografie documentara cu o durata de 2 ani, concentrat pe identificarea si crearea unui stoc de imagini puternice, cu scopul de a prezenta publicului larg elemente noi, nerevelate pana acum, interesante, legate de problemele sociale de actualitate din Romania, Letonia si Portugalia. Proiectul este coordonat de Asociatia Maquina de Somar din Portugalia, in parteneriat cu Asociatia Euroarte din Romania si ReFoto din Letonia, fiind finantat de Comisia Europeana prin intermediul Programului de invatare pe tot parcursul vietii, Parteneriate Grundtvig.

Pentru a vizualiza toate lucrarile rezultate in urma workshopului si pentru a afla mai multe detalii despre “Hidden Reality”, va invitam pe blogul proiectului: www.hiddenrealityproject.blogspot.com.

Nota: Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene.

Aceasta comunicare reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.