Cu o floare nu se face primavară, dar cu o pasiune se face Personal Development School!

Organizația Voluntari pentru Idei și Proiectepregătește anul acesta a 8-a ediție  Personal Development School ( sau PDS cum îi spun prietenii).

Sub sloganul Grow your Passion!, PDS este gata să pornească alaturi de tine în cultivarea pasiunilor tale. Personal Development School este o școală de dezvoltare personală ce se desfășoară în perioada 26 martie – 8 aprilie 2012 și se adresează studenților din anul I și II din centrele universitare din capitală.

Pe parcursul a două săptămâni participanții vor lua parte la sesiuni de traininguri, workshop-uri, seminarii și activități interactive pe teme precum Motivație, Setare de obiective, Branding Personal, Public Speaking, Time Management și multe altele. Avem pregătiți pentru voi oameni fascinanți, care ne vor împărtăși poveștile lor de succes și vă vor oferi informații esențiale în dezvoltarea voastră personală.
Și pentru că de multe ori asistăm la tot felul de prelegeri, dar în final nu rămâne nimic concret, PDS vă oferă anul aceasta șansa de a vă dezvolta pasiunile. După terminarea trainingurilor, organizatorii Personal Development School vă vor ajuta să concepeți mici proiecte care să aibă ca subiect central pasiunea voastră.

PDS înseamnă și  Prieteni De Suflet pentru că după două săptămâni de traininguri, povești impresionante și distracție va rămâne sigur o cumunitate de prieteni pe care mereu îi va lega dorința de a-și urmări pasiunea. Pentru a trăi această experiență puteți aplica până pe 21 martie 2012 pe site-ul  www.personaldevelopmentschool.ro.


PDS este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development, parte a organizației studențești Voluntari pentru Idei si Proiecte.

 

Leadership Development este acea comunitate a Voluntari pentru Idei și Proiecte care îi invită pe studenți să ia inițiativa și să își dezvolte pasiunile. Ce deosebește Leadership Development de celelalte comunități VIP este, pe lângă specificul proiectelor de tradiție, faptul că încurajează studenții să conceapă și să coordoneze mici proiecte, în funcție de pasiunile lor, în cadrul unui concept numit „Incubatorul de idei”.

 

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 13 ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.