Compania Paradis Serial începe seria spectacolelor din 2012 cu o reprezentație specială de mărțișor a „Camerei 1306 [I Am Myself]” – una dintre producțiile inedite și de succes ale anului 2011, bucurîndu-se de aprecierea generală a presei de specialitate și a publicului. Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, „Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasmă” despre „corpul aflat într-un spațiu privat”, care poate exprima „un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţă, fragil”, și care face apel la „puterea imaginaţiei fiecăruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului. Interpretarea este semnată de Catrinel Catană și Cosmin Manolescu.

Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfășurat între orele 18.00-24.00 și se va juca în data de 2 martie 2012 la Hotelul InterContinental București. Accesul publicului se face la fiecare oră exclusiv pe bază de rezervare cu cel puțin o zi înainte de spectacolul programat, la [email protected] sau Facebook – Eu Sunt Eu. Rezervarea trebuie să includă ora aleasă pentru participarea la spectacol. Prețul biletului este de 30 lei / 15 lei redus pentru studenți și profesioniști ai dansului, al unui pachet 3 ore de 70 lei / 40 lei redus, preț cuplu 50 lei, iar o oră de spectacol rezervată exclusiv pentru un grup de 6 prieteni are prețul special de 120 lei.

Spectacolul poate include interacțiune cu publicul prezent și nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

„Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeană în august 2011 în cadrul Stockholm Fringe Fest, cu susținerea Institutului Cultural Român din Stockholm, și a fost prezentat ulterior la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitația Institutului Cultural Român.

 

„Camera 1306 [I Am Myself]” este o co-producție a Fundației Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial și a Centrului Național al Dansului București, partener asociat fiind Hotelul InterContinental București. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) și al Asociației 4Culture (București) în cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, și al Centrului de Cultură “George Apostu” (Bacău). Mulțumiri speciale domnului Marten Schoenrock, directorul Hotelului InterContinental București, Beate Köhler și unui mecena privat, fără de sprijinul cărora spectacolul nu ar fi fost posibil.

Trailer-ul spectacolului este disponibil la http://vimeo.com/25636744.

Parteneri media: veiozaarte, Metropotam, hipmag, ARTBoom.ro, Modernism, ArtClue, ArtAct magazine

Foto: Irina Stelea

Contact:
Ștefania Ferchedău, management & comunicare

[email protected], 0740 300 124