Fundaţia culturală Art Promo lansează concursul pentru realizarea afişului Festivalului Filmului Evreiesc Bucureşti 2012, ediţia a II-a / Bucharest Jewish Film Festival 2012, second edition (BJFF 2012).

Concursul  urmăreşte realizarea unui afiş pentru cea de-a doua ediţie a BJFF, ce se va derula în perioada 19 aprilie – 3 mai 2012, într-o serie de cinematografe bucureştene.

Avem în vedere o creaţie originală, lipsită de stereotipii formale sau stilistice. Tema generală în jurul căreia gravitează această ediţie este avangarda artistică, văzută independent sau în relaţie cu cinematografia.

Propunerile de afiş vor fi trimise pe e-mail, la adresa <[email protected]>, cu subject “concurs”, în format A4, .jpeg sau .pdf. În această etapă, documentul nu trebuie să aibă mai mult de 10 MB.

În urma preselecţiei, finaliştii vor fi anunţaţi individual şi vor trimite variantele alese în format de tipar, 300 dpi, CMYK, .tiff sau .pdf.

Afişele selectate vor fi expuse în timpul festivalului, iar cel câştigător va fi folosit în campania de promovare a  BJFF 2012.

Autorul afişului câştigător va beneficia de un premiu  în valoare de 2000 lei.

Termenul limită de predare este 15 martie 2012. La data de 20 martie vor fi anunţaţi finaliştii.

Pentru detalii suplimentare și documentul vectorial ce descrie elemente de identitate vizuală obligatorii (logo, culori etc.) vă rugăm scrieți la adresa <[email protected]>.
Detalii despre prima ediţie puteţi afla pe site-ul festivalului – www.bjff.ro .