Fii cool, incepe-ti sarbatorile la Camera 1306 [I Am Myself]
spectacol-instalatie pentru o camera de hotel
de Cosmin Manolescu


vineri, 16 decembrie 2011
Hotel InterContinental Bucuresti
18.00 – 24.00

Compania Paradis Serial incheie seria spectacolelor din 2011 cu o reprezentatie speciala de sarbatori a „Camerei 1306 [I Am Myself]” – una dintre productiile inedite si de succes ale anului 2011, bucurindu-se de aprecierea generala a presei de specialitate si a publicului. Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, „Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasma” despre „corpul aflat intr-un spatiu privat”, care poate exprima „un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios si cu siguranta, fragil”, si care face apel la „puterea imaginatiei fiecaruia”.
Ocupa si tu un loc in spectacolul lui Cosmin Manolescu, care iti propune o experienta inedita intr-o camera de hotel. Ia-ti si prietenii cu tine. Atentie, numarul de locuri este limitat! Accesul se face doar pe baza de rezervare! Detalii mai jos.

[Click pe imagine pentru un trailer al spectacolului http://www.youtube.com/watch?v=b5NQCdRyFNs]
[Credit foto: Irina Stelea]
Mrs. Chan………………………………………. Catrinel Catana
Agentul 007
…………………………………….. Cosmin Manolescu
Mrs. Dalloway
…………………………………. Stefania Ferchedau
o productie Paradis Serial, 2011

***

Camera 1306 [I Am Myself]
Produs de: Fundatia Gabriela Tudor & Centrul National al Dansului Bucuresti

Partener asociat: Hotel InterContinental Bucuresti

Cu sprijinul: Cullberg Ballet (Stockholm) si Asociatia 4Culture (Bucuresti) in cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, Centrul de Cultura “George Apostu” (Bacau)


Spectacolul poate include interactiune cu publicul prezent si nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.
Acces public: se face la fiecare ora exclusiv pe baza de rezervare cu cel putin o zi inainte de fiecare spectacol programat, la [email protected] sau Facebook – Eu sunt Eu.
Rezervarea trebuie sa includa ora aleasa pentru participarea la spectacol. Locurile sint limitate (6 / ora), iar in cazul in care nu vor mai exista bilete pentru ora aleasa, va fi propus un alt interval orar.
Pret intrare: 30 lei; 15 lei pret redus pentru studenti si profesionisti ai dansului. Pret pachet 3 ore: 70 lei / 40 lei redus.

Multumiri speciale domnului Marten Schoenrock, directorul Hotelului InterContinental Bucuresti, si unui mecena privat, fara de sprijinul carora spectacolul nu ar fi fost posibil.

Parteneri media: VEIOZAARTE, Metropotam, hipmag, ARTBoom.ro, Modernism, ArtClue, ArtAct magazine

Compania Paradis Serial / Fundatia Gabriela Tudor
Adresa: CP 22 – 183, Bucuresti

Email: [email protected]

Mobil: 0740-300-124