S-a lansat prima revistă independentă de fotografie culinară din România – What Liberty Ate. Revista a primit la doar o zi de la lansare, o recenzie extraordinară din partea lui Holly Becker, celebra scriitoare şi jurnalistă americană şi autoarea cărţii Decorate (#1 în vânzări pe Amazon), pe binecunoscutul său blog Decor8.

Revista What Liberty Ate este o comunitate de artişti gurmanzi, cu o pasiune decadentă pentru fotografie şi mâncare. Revista What Liberty Ate doreşte să promoveze – din orice colţ din lume – acei artişti care îşi dedică timpul pentru a crea momente delicioase şi speciale în bucătărie, şi apoi le împărtăşesc în jurul lumii, cu ajutorul jurnalele lor online.

Revista What Liberty Ate doreşte să recunoască munca şi talentul acelor persoane care cred că fotografia şi mâncarea se pot îmbina perfect într-o artă. Gabriela Iancu, alias Liberty, locuieste in Cehia de 3 ani si este fondatoare revistei şi s-a decis împreună cu un grup entuziastic de prieteni, să prezinte tot ce e mai bun din fotografia culinară. Elementele definitorii ale revistei şi comunităţii noastre – hand-made, home-made şi autoeducaţia – sunt condimentate cu pasiune, pentru a trasa o poveste de apreciere a muncii acelora care şi-au investit timpul şi dragostea în a crea artă. Revista a aparut ca urmare a nevoii de a vorbi despre fotografia culinara si despre tot ceea ce inseamna munca food bloggerilor, segment total neexplorat in Romania si Europa.

În primul număr puteţi citii interviuri cu unii dintre cei mai celebrii food bloggeri internaţionali, premiaţi de reviste importante precum Saveur, Times Online, Elle, Bon Appetit sau Martha Stewart, interviuri realizate în exclusivitate de Gabriela Iancu. Veţi putea vedea trei dintre cele mai frumoase food bloguri din România, şi cum înteleg food bloggerii români importanţa fotografiei culinare. Revista vă va purta printre străzile plutitoare ale Veneţiei sau prin vechea cetate cehească a Pragăi. Veţi putea încerca acasă, in propria bucatărie, celebra reţetă Marlenka, aperitive italieneşti, biscuiţi organici cu scorţiţoară, plus o mulţime de alte reţete de toamnă şi pentru sărbătorile de Crăciun. Bucătăria va deveni un spaţiu mai intim şi mai stilizat cu ajutorul accesoriilor originale pe care le veţi putea descoperi în paginile revistei. What Liberty Ate este o revistă creativă, creată şi stilizată în totalitate manual, disponibilă în limba engleza şi română, şi doreşte să inspire şi să arate adevărată natură a fotografiei culinare şi să ridice valoare şi calitatea food blogurilor din România si Europa.

Revista poate fi rasfoita online aici. Bon appetit!