Ziua de 17 Decembrie aduce pentru a doua oara in Romania si pentru prima oara in Bucuresti crew-ul britanic Mungo’s Hi Fi, alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti MC Reggae ai momentului, Kenny Knots, pentru primul eveniment Serious Dub.

Primul eveniment Serious Dub va stabili tonul pentru ceea ce promite sa fie cea mai inovativa si de top experienta Dubwise din Bucuresti si va avea loc intr-o fosta fabrica transformata in studio profesional de fotografie, gazda a numeroase petreceri in ultimii doi ani, amplasata in str. Popa Nan nr. 82, Bucuresti.

Sambata 17 decembrie 2011
Ora 21.30

Accesul se va face incepand cu ora 21.30
Intrarea:
20 lei ( pre-sale)
25 lei pana in ora 24.00
30 lei dupa 24.00

Line-up: Selector Lazy Face, Limun + Saga ( DancingFingerz), MUNGO`S HI FI, Mighty  Boogie

Mungo’s Hi Fi sunt responsabili in mare masura de evolutia muzicala a genurilor Reggae, Dub si Dancehall in ultimul deceniu si de pastrarea traditiei Soundystem-ului. Luna de luna, evenimentele la care iau parte umplu cluburile de profil din orasul de origine, Glasgow. Mungo’s Hi Fi sunt o prezenta constanta la festivalurile de gen organizate de-a lungul verii in toata Europa, precum Outlook Festival. Urmarind un stil rub-a-dub, cei de la Mungo’s au adus un ritm apasat (serious) prin colaborari cu MC precum Soom T, Movado, Sugar Minot si Earl 16 si au lansat o serie de releasuri  sub label-ul propriu “Scotch Bonnet”.

Prima aparitie in Romania a Mungo’s Hi Fi a fost la festivalul Iarmaroc Fest 2009, publicul fiind impresionat de prestatia live a MC-ilor Soom T si Kenny Knots, show-ul fiind un adevarat succes.

Alaturi de Mungo’s Hi Fi, pe scena locatiei din strada Popa Nan vor urca DJ Limun pentru warm-up, iar Mighty Boogie va continua cu o prestatie dubstep/drum and bass.

DJ Limun, component al Subcarpati, este considerat actualmente una dintre fortele proaspete si promitatoare in zona muzicala ce se intinde de la turntablism, hip hop, glitch si pana la ghetto funk si dnb sau breakbeat. La numai 21 ani, Limun a impresionat destul incat sa colaboreze la albume pentru Kazi Ploae sau Specii, iar individual este prezent in mai toata tara la diverse petreceri, cum au fost TM Base, Delta Music Fest, Iarmaroc, seria J’ai-lectro sau Summer Jam. Limun a deschis show-uri pentru Afu-Ra, Phi Life Cypher, A Skillz, JFB, Netik, Sadat X si a avut numeroase back-to-back-uri cu DJ Sauce si K-Lu.

Limun pe Tilllate, Soundcloud și Facebook.

Mighty Boogie (Haidu Bogdan) este un pionier al muzicii reggae din Romania, si o prezenta constanta la cele mai importante evenimente dubstep si drum & bass din tara precum Arena DNB, Summer Break sau TM BASSE, dar si pe scene din tari ca Ungaria, Bulgaria, Polonia sau Serbia.

Facebook, Myspace, Tweeter

Primul eveniment Serious Dub va stabili tonul pentru ceea ce promite sa fie cea mai inovativa si de top experienta Dubwise din Bucuresti. In urmatorul an, Serious Dub promite sa aduca o selectie exceptionala de artisti intr-un stil unic in Romania, dand pasionatilor de muzica Dub sansa  unor petreceri de neuitat.

Bogdan Sergiu, aka Saga, este de loc din Hunedoara, locuieste in Timisoara si activeaza ca dj de 1 an de zile. Prin muzica lui el promoveaza si sustine stiluri precum turntablismul, hip hop, glitch, reggae, dub , dubstep, dancehall. Inspiratia ii provine de la mai multi artisti incepand cu MixMaster Mike si Qbert mergand pana la  Madlib, King Tubby,U Roy sau Lee Scratch Perry.

In momentul de fata, impreuna cu Limun ei au pus bazele unui proiect muzical, denumit DancingFingerz.

Limun si Saga vor fi prezenti pentru prima oara in seara de 17 decembrie sub numele de DancingFingerz unde vor sustine un set adaptat evenimentului, cu multe influente de dub, reggae dincolo de stilurile abordate de ei in mod obisnuit.

Lazar Angelov aka Lazy Face (Sofia, Bulgaria) este implicat in lumea muzicala de mult timp. Promotor si agent de booking in cadrul propriei agentii inca din 2005 ( Lazy Days Agency), el a inceput sa activeze si ca DJ pe scena bulgareasca de reggae din anul 2009.
Dincolo de aceste activitati, el este si gazda unui radio online din Sofia care promoveaza muzica reggae.
Lazy Face va deschide seara evenimentului.

Jamaica Air Force archives
Jamaica Air Force fb profile
selector Lazy Face fb profile
Dog War Reggae Blog

Pentru mai multe informatii accesati una dintre paginile de mai jos:

Eveniment Facebook

Serious Dub Facebook și Serious Dub Music Facebook și Youtube

SoundCloud

[email protected]

Locatie: Popa Nan 82 Bucuresti