Concert umanitar Maria Raducanu & Friends pentru un copil care are nevoie de o proteza pentru mana stanga


Maria Raducanu & Friends
va asteapta miercuri, 14 decembrie, incepand cu ora 19.30, la Scena (Calea Calarasi 55), la un concert caritabil ce are rolul de  a-l ajuta pe Laurentiu, un copil de numai 1 an si 4 luni, care are nevoie de o proteza mioelectrica pentru mana stanga.

Intrarea este 20 lei si reprezinta donatia pentru Laurentiu.

Laurentiu Narcis Giubelan s-a nascut pe 23 iulie 2010, fara jumatate din antebrat si fara manuta stanga. „Dupa 10 ecografii printre care 4D si morfo-fetala, medicii NU au vazut ca lipseste o parte atat de mare din manuta”, spun organizatorii Merci Charity Boutique. Laurentiu are nevoie de o proteza bionica pentru care este necesara suma de 30.000 euro, suma care este mult prea mare pentru  posibilitatile parintilor.

Mai multe detalii despre acest caz: http://help-laurentiu.blogspot.com/

Maria Raducanu este o aparitie fara precedent. Sunetul ei pur nu se aseamana cu sunetul nimanui, desi ea canta melodiile Mariei Tanase  si alte cantece din folclorul romanesc, dar si fado-ul portughez si cantecele de jale si bucurie, in alte limbi, posedand geniul de a “canta” in diferite dialecte, de a fraza limba ca un poet’.

“Reusita cu care ma mandresc cel mai mult este aceea de a nu exista, oficial vorbind, in calitate de cantareata. Exist doar in fapt, in sensul ca oamenii vin la cantarile mele, ma aplauda, ma felicita, imi spun ca-i emotionez”, declara Maria Raducanu.

http://www.myspace.com/181476283

Un eveniment Merci Charity Boutique sprijinit de Hello Menthol si La Scena.

Parteneri media: B365.ro, Modernism.ro, Veioza Arte, Tilllate.com Romania, Sapte Seri, Metropotam.ro, Urban, UZR, Best Event, 220, Neaparat, SoFresh, AnyPlace, Beat Factor, Woobicha, Hype Street, Tataia, Feeder, ArtClue.