Sunteti invitati la expozitia de fotografie cu scop caritabil “Pisicile Poetice (vol.I)”.

Mai precis, expozitie de fotografii cu pisici, agatate pe peretii Hobby Cafe, printate la MyPoster, un eveniment sprijinit de Purina, cu participarea Fotopoetica, cu sustinere si promovare oferite de revista Pisica si Metropotam, cu ajutor in finalizarea actiunii de la GIA si poze facute de Cristian Bassa.

Expozitie: 13-30 noiembrie, Hobby Cafe, Str. Negustori 34, Bucuresti.

„Spre sfarsitul anului 2009 si in anul 2010 prin plimbarile mele pe strazile Bucurestiului am facut cateva poze cu prietenele noastre pisicile. Cand s-au strans cateva, mi-a fost sugerata ideea de a le strange intr-o expozitie. Atunci m-am gandit ca ar fi cel mai bun lucru daca le-as printa si oferi spre cumparare unor oameni iubitori de animale care doresc sa sprijine aceasta actiune de a strange bani si a cumpara mancare pentru animalele dintr-un adapost. Astfel toti banii stransi in cadrul acestei initiative se vor duce catre acest scop.” (Cristian Bassa)

Puteti sprijini initiativa in mai mulde moduri, de la a vizita expozitia si a cumpara o poza pana la a apasa pe butonul de LIKE/SHARE aici si trimite persoanelor care credeti ca vor dori sa sprijine initiativa. Orice promovare a acestui eveniment va ajuta sa se stranga cat mai multi bani pentru scopul final de a cumpara mancare pentru animalele din adaposturi.

Pisicile poetice va multumesc!

[email protected]
0724 288 850