Marea productie Symphonic Red Concert Show care va avea loc marti15 noiembrie, la Sala Palatului, urmeaza sa se desfasoare cu casa inchisa! Proiectul celui mai rapid pianist al lumii, Havasi, a cucerit publicul roman, aproape toate biletele puse in vanzare pentru acest eveniment fiind epuizate. Ultimele locuri mai pot fi achizitionate numai din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.

Cei aproape 25 de ani de experienta si performantele talentatului Havasi ii aduc acestuia o noua recompensa prin nerabdarea si entuziasmul cu care publicul roman il asteapta la Bucuresti. «Suntem mai mult decat onorati sa primim aceasta veste! Ne bucuram sa stim ca publicul roman urmeaza sa ne primeasca cu atata caldura si nerabdare.  Promitem sa oferim audientei un spectacol nemaipomenit si speram sa venim si pentru a doua oara pentru fanii care nu au reusit sa-si ia bilete de aceasta data» a declarat management-ul Havasi la aflarea vestii.

Symphonic Red Concert Show a devenit fara doar si poate unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale ale momentului, imbinand cu maiestrie eleganta muzicii clasice cu dinamismul interculturalitatii si grandoarea unei productii ce reuneste un numar impresionant de artisti pe aceeasi scena: peste 50 de instrumentisti, un cor acompaniat de tobosari japonezi, 15 solisti de exceptie si cel mai rapid pianist al lumii, Havasi.

Spectacolul care pentru Romania reprezinta una dintre cele mai mari productii gazduite vreodata la Sala Palatului va putea fi vazut marti15 noiembrie, show-ul fiind programat sa inceapa in jurul orei 20:00. Pentru evitarea aglomeratiilor la intrarea in sala de spectacol, se recomanda accesul publicului inca de la ora de deschidere a portilor, respectiv ora 19:00. In sala de spectacol nu va fi permis accesul cu bautura sau alimente, arme, aparate foto profesionale, semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video, mai multe detalii despre eveniment fiind disponibile pe site-ul oficial Amphitrion.

Trailerul spectacolului poate fi vizualizat aici