Câștigătorii concursului “WANTED! Dincolo de gri: culorile de zi cu zi”

1. Premiile Publicului: AM DAT MANA CU CURCUBEUL – Camelia Cilianu, votată cu peste 131 voturi Mariuca Covrig, Rain’s Shadows votată cu peste 119 voturi

2. Premiul Modernism.ro: Gabriela Alba – Tomescu, Stradivarius, Paganini

3. Premiul Editurii Vellant: Mariuca Covrig – Dejun pe iarba
Oferim recompensă 3 albume „Colorând griul” (cu autografe ale artiștilor) celor mai inspirate imagini despre culorile care vi se imprimă pe retină zi de zi. Porniţi la vânătoarea de culori cu un aparat foto, cu o cutie de creioane sau cu paleta de culori din editorul de imagine. Orice dovadă că trăiţi într-o lume colorată poate fi înscrisă în concurs. Mai departe, e o chestiune de noroc, talent şi număr de voturi.

Vom acorda un premiu pentru cea mai apreciata imagine pe baza votului public, un altul din partea Modernism şi cel de-al treilea din partea Editurii Vellant.

Profită de fiecare zi în care înscrierea ta poate fi votată. Așteptăm creaţiile voatre până la data de 1 decembrie 2011.

Iar pentru că nu ne place ideea de office ori headquarter în adresa de mail (pentru că nu vorbim la persoana a treia şi nu schimbăm şase mailuri în loc de două) trimite-mi fotografia pe adresa [email protected]
[photosmash id=15]