CODECS, împreună cu L’Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris), lansează artcademy®, un nou concept de studii superioare dedicate industriei modei din România. Programul oferit de MOD’SPÉ Paris este primul semn al consolidării acestei industrii, oferind în premieră în țara noastră cursuri certificate internațional în domeniu.

Programul se adresează persoanelor interesate să dobândească o calificare în domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, product/ brand management, jurnalism de modă sau design, dar si tuturor celor interesați de modă.

Cursurile artcademy® sunt structurate pe două etape – Fundamentals of Fashion (primul nivel) și Fashion Marketing and Design (al doilea nivel).  Fiecare curs se desfășoară pe durata unui an academic și se finalizează cu câte o săptămână de studii și practică la Paris.

Curricula artcademy® este structurată astfel încât să poată oferi o aplicabilitate imediată a subiectelor studiate, prin studii de caz și prin interacțiunea cu lectorii MOD’SPÉ – reprezentanți ai unor companii de marcă din industria franceză a modei.  Interacțiunea cu lectorii asigură transferul de experiență practică și, mai mult decât atât, conectează cursanții la centrul mondial al modei, Parisul.

„Industria modei nu înseamnă doar design și prezentări de moda, ci reprezintă un  business care poate fi rentabil dacă oamenii implicați au cunoștințele specifice de fashion marketing, merchandising, vânzări, buying, etc. În contextul economic actual, dacă ne dorim să rămânem competitivi pe această piață, apariția brandurilor de modă românești este primul pas spre o normalizare a pieței de modă din România. Însă aptitudinile de business specifice sectorului de fashion sunt absolut esențiale pentru succesul acestor întreprinzători. O educaţie adecvată reprezintă avantajul necesar pentru a deveni un adevărat profesionist, într-o lume plină de neprevăzut” declară Anca Bartha, Director Fashion Business School artcademy,  MOD’SPÉ Alumnus.

Pentru înscrieri și informații despre artcademy®, un consultant CODECS vă stă la dispoziție la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: [email protected].

Înființată în 1993, CODECS este compania cu cea mai bogată tradiție în domeniul educației de business din România. Alături de Open University din Marea Britanie, cea mai mare școală de business din Europa, CODECS a oferit programe de pregătire managerială pentru mai bine de 16.000 de cursanți din întreaga țară.