Constatand lipsa de apetit a marelui public de a mai intra in spatiile expozitionale, si ele din ce in ce mai rare si mai ascunse, am gasit de cuviinta sa ofer o licenta asupra imaginilor tablourilor mele unor tineri entuziasti care le imprima si distrubuie pe T-Shirts. Astfel, oamenii se pot intalni cu pictura acolo unde se intalnesc intre ei, oriunde.
Site-ul www.artwear.ro e o platforma pentru expunere oferita tinerilor care cred ca pot raspandi o idee mai usor de pe fata unui T-shirt decat dintr-o expozitie.
Eu am fost primul care contribuie la acest demers dar sunt sigur ca vor fi si altii dornici sa-si expuna lucrarile pe pieptul oamenilor.
Iata ce face mai exact artwear.ro: relocheaza arta contemporana in spatiul urban.
Prohibitiva si ascunsa intre patru pereti arta a devenit o afacere exclusiv a cunoscatorilor.
Pop art, segmentul pe care arwear.ro se pozitioneaza face rocada si repune arta la nivel pop, de masa, pe pieptul tinerilor cool, destepti, care nu se lasa intimidati de carentele societatii contemporane.
Lucrari inspirate din realitatea caustica, intr-o nota vadit ironica la adresa societatii globalizate in care traim, sunt acum printate si expuse in spatiul urban chiar de catre consumator. Artwear.ro impreuna cu artistul pop Eugene Al Pann reproduce, in editie limitata, o serie de tablouri reprezentand imagini iconice. Finalitatea acestui demers fiind chiar motto-ul artvvear.ro “ no more artshows, you show the art”.

Eugene Al Pann