Mind Treat Studios a lansat Lürzer’s Archive Facebook App

Mind Treat Studios, start-up de creație specializat în dezvoltarea de aplicații personalizate, a realizat prima aplicație Facebook pentru Lürzer’s Archive.

Aplicația a fost lansată de Lürzer’s Archive la sfârșitul lunii august și a fost oferită comunității de Facebook, care a trecut de pragul de 15.000 de membri. Ea oferă utilizatorilor posibilitatea să acceseze în format digital cea mai recentă ediție a revistei Lürzer’s Archive, nr. 4 / 2011. Plecând de la sloganul companiei “cea mai furată revistă din lume”, aplicația le permite utilizatorilor să “împrumute” revista de la prietenii lor de pe Facebook.

“Deși ne-a plasat puțin în afara zonei noastre de confort, ne-a plăcut foarte mult să dezvoltăm aplicația și să facem social-designul ei. Lürzer’s Archive este cel mai important partener al nostru alături de care vom continua să dezvoltăm diverse produse. De altfel, în cel mai scurt timp urmează să lansăm și aplicația iPhone pentru revistă” declară Andrei Stănescu, co-fondator Mind Treat Studios.

Aplicația poate fi descărcată accesând http://apps.facebook.com/luerzersarchive . Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați pagina de internet www.mindtreatstudios.com, pagina de Facebook (www.facebook.com/mindtreatstudios), sau contul de Twitter la adresa www.twitter.com/mindtreatstudios .

Despre Mind Treat Studios

Misiunea Mind Treat Studios este aceea de a crea, dezvolta și livra cele mai bune aplicații personalizate, pornind de la jocuri până la instrumente interne specifice unei companii.

Mind Treat Studios este un start-up, dar cu 20 de ani de experiență combinată în dezvoltarea de aplicații pentru mediile mobile. Compania a luat naștere pe 1 iulie 2011, în aceeași zi în care industria comunicării a împlinit 20 de ani de activitate.