Maestrul Victor Rebengiuc: “Mergeți să vedeți PINA!

Unul din cei mai îndrăgiți și cunoscuți actori români, Victor Rebengiuc, devine ambasadorul filmului PINAlungmetrajul care a cucerit o lume întreagă.

Victor Rebengiuc continuă astfel cea mai ambițioasă campanie de promovare a unui film lansat în România, inițiată de Parada Film.

Pentru prima dată, personalități din showbiz, media, cultură și sport se unesc în susținerea unei producții cinematografice. Până acum, PINA i-a avut alături pe: Anca Rusuvedetă Antena 1, Maia Morgensternuna dintre cele mai cunoscute actrițe din România și Mihai Morarprezentatorul celui mai ascultat matinal, “Morning ZU”.

Clipul cu maestrul Victor Rebengiuc poate fi văzut aici:

 

Victor Rebengiuc este unul din marile nume ale teatrului și filmului românesc. Din 1957 joacă pe scena Teatrului Bulandra, dar a avut apariții și în spectacolele altor teatre precum Teatrul Național București, Teatrul Mic, Teatrul Național din Cluj Napoca sau Teatrul Arca. Printre filmele pentru care a fost aclamat și premiat se numără: Balanța (regia Lucian Pintilie), Moromeții (regia Stere Gulea), De ce trag clopotele, Mitică? (regia Lucian Pintilie), Pădurea spânzuraților (regia Liviu Ciulei), Niki Ardelean, colonel în rezervă (regia Lucian Pintilie) și Medalia de onoare (regia Călin Peter Netzer). Pentru rolul din cel din urmă lungmetraj, Victor Rebengiuc a fost desemnat cel mai bun actor la Premiile Gopo, Festivalul Internațional de Film Transilvania, Thessaloniki Film Festival și nu numai. Anul acesta marele actor a primit o stea pe Walk of Fame-ul bucureștean din Piața Timpului, de lângă magazinul Cocor.

Sub sloganul “TU ce faci din 9 septembrie?”, Parada Film a inițiat campania care va prezenta, timp de o lună, clipurile prin care diferite nume sonore îi invită pe spectatorii români vizioneze cea mai nouă producție semnată de Wim Wenders, PINA. Filmul include, pe lângă fragmente din patru spectacole reprezentative pentru cariera coregrafei Pina Bausch: “Café Müller“, “Le Sacre du printemps“, ”Vollmond“, “Kontakthof“, și imagini de arhivă inserate în mod inovativ în lumea 3D.

PINA va fi lansat în această toamnă în România, Finlanda, Cehia şi China.

Trailerul oficial al filmului PINA poate fi văzut aici: http://bit.ly/pTTKMl

Clipurile campaniei pot fi vizionate pe pagina paradafilm.ro și în rețelele de socializare.

Filmul este prezentat de: Radio ZU și Cocor Store.

Susținut de: Gazeta Sporturilor, Goethe Institut, German Films, Programul MEDIA al Uniunii Europene, Centrul Național al Dansului, Cărtureşti, X-Scape Media, Pas Boutique

Recomandat: Cinemagia.

Parteneri media: Cocor Media Channel, Beau Monde, 24 FUN, Decât O Revistă, Paginademedia.ro, Filmreporter.ro, Feeder.ro, gsp.ro, Hypestreet.ro, Modernism.ro