Joi, 25 august 2011, la ora 19.00, in Jukebox Venue (Str. Turturelelor nr. 11) din Bucuresti, va avea loc vernisajul expozitiei “Clarobscur”. Expozitia reprezinta premiul oferit de Asociatia INSPIRED castigatoarei locului al III-lea la Inspired – Photography 2010, Roxana Enache (www.concurs-inspired.ro/node/2748), premiata de asemenea cu echipamente foto oferite de Dynaphos.

Absolventa a Facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul  “Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu”, Roxana Enache lucreaza in prezent in diverse proiecte de arhitectura, dar si de fotografie din Bucuresti. Fotografa a mai participat pana acum la expozitii din Constanta (Galeria de Arta Colectiva), Sighisoara (Transylvania International Horse Show– “ARTVENTURE”), Cluj-Napoca (Festivalul Intenational de Arta Fotografica) si Bucuresti (sala de expozitii a Universitatii Ion Mincu, Atelierul de Productie, Club Fabrica, Club Control).

“Ma “joc” cu fotografia de 5 ani si iubesc fotografia conceptuala si povestile din spatele ei. Sunt inspirata de personalitate, atitudine, stil, forma. Cea mai mare parte a fotografiilor selectate pentru aceasta expozitie face parte din proiecte personale si exprima concepte proprii, in care modelele devin personaje, cadrele transmit mesaje sau interpretari personale ale esteticului.”, a declarat Roxana.

“Clarobscur” cuprinde 16 fotografii de marimea 100 x 75 cm, tiparite cu sprijinul Mons Medius Investments (www.monsmedius.ro).

Juriul Inspired – Photography 2010 a avut urmatoarea componenta:

Amarjit Sidhu, Fotograf
Andrei Namolosanu, Castigatorul Inspired – Photography 2009
Carioca Studio
Ciprian Strugariu,Fotograf
Cornel Lazia, Fotograf
Daniel Baltat, Fotograf
David Carol, Prof. Univ. Dr., Facultatea de Arte si Design, Universitatea de Vest, Timisoara
Feleki Karoly, Conf. Univ. Dr., Facultatea de Arte Plastice, Universitatea de Arta si Design, Cluj Napoca
Florin Toader, Lect. Univ. Dr., Facultatea de Arte, Universitatea “Hyperion”, Bucuresti
Harris Wallmen, Redactor Sef Photo Magazin
Ionut Staicu, Fotograf
Matei Bejenaru, Conf. Univ. Dr., Facultatea de Arte Plastice Decorative si Design, Universitatea de Arte “George Enescu”, Iasi
Oltin Dogaru, Fotograf
Simion Buia, Fotograf
Victor Velculescu, Lect., Facultatea de Arte Plastice, Universitatea Nationala de Arte, Bucuresti

Asociatia INSPIRED (www.concurs-inspired.ro) va continua sa sustina tinerii artisti romani si in anul urmator, pregatindu-se acum de cea de-a cincea editie a concursului, care va avea loc in octombrie 2011. Prin cele 9 domenii pe care le atinge, INSPIRED este dedicat in totalitate tinerilor artisti romani, oferindu-le acestora podiumul pe care acestia sa-si etaleze calitatile, in acord cu aspiratia lor de “a deveni”.

Masina oficiala: smart

Parteneri: Jukebox Venue, Mons Medius Investments

Recomandat de: Sapte Seri, Calendarevenimente.ro

Parteneri media: Metropotam.ro, Modernism.ro, Tataia.net, Fotografa.ro, 4arte.ro, decosieco.ro

Organizator: Asociatia INSPIRED

www.concurs-inspired.ro

http://inspiredshop.wordpress.com/

[pagina facebook] Inspired Concurs de Idei

http://www.facebook.com/pages/Inspired-Concurs-de-Idei/305149353473

InspiredConcurs http://twitter.com/InspiredConcurs