13 august
Hotel InterContinental Bucuresti
4 pm – 4 am


Camera 1306 va intra din nou sub ocupatie in 13 august. Ocupa si tu un loc in noul spectacol al lui Cosmin Manolescu, care iti propune o experienta inedita intr-o camera de hotel. Atentie! Accesul se face doar pe baza de rezervare! Detalii mai jos.

“Spectacolul lui Cosmin Manolescu vine in continuarea putinelor demersuri locale de  chestionare a rolului miscarii in definitia dansului, asa cum s-a modificat ea in ultimul deceniu. Camera 1306 – I Am Myself pune in centrul atentiei corpul aflat intr-un spatiu privat, muta accentul pe subiectivitatea performerului si, in acelasi timp, schimba pozitia privitorului din cea de spectator in cea de voyeur ce violeaza intimitatea, o transforma  – prin simpla sa prezenta – in spectacol si modifica permanent pe parcursul reprezentatiei raporturile de forte din interiorul acesteia’’. – Cristina Modreanu, ArtAct magazine, 13 iulie 2011

„(…) ceea ce se intimpla acolo e dupa puterea imaginaţiei fiecaruia, lucru care face conexiunea cu celebrul film al lui Wong Kar Wai, 2046, in care nu se ştie exact ce exprima titlul, o camera de hotel, un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţa, fragil.”Oana Stoica, Dilema Veche, 14 iulie 2011

Trailerul spectacolului aici

Secventa 1
Se cunosc de 10 luni. Sint in prima lor vacanta impreuna.
Au iesit la o tigara pe balcon. Tacere, se aude doar zgomotul orasului. Ea e imbracata intr-o rochie neagra si e in picioarele goale. El are un tricou verde deschis si adidasi verzi cu dungi galbene. Daca te uiti la ei prin geam vezi orasul in miscare. Le vezi buzele miscindu-se. Daca i-ai auzi, ai afla ca habar n-au in ce oras sint si cum au ajuns pe balcon.

Secventa 2

In living, o ora mai tirziu. El este negru de suparare, ea se spala pe dinti. Televizorul merge, e un film cu batai, dar el se uita in directia opusa, privirea ii trece prin lucruri. Din felul in care sta si expresia pe care o are pe fata se deduce ca asculta dialogul din film, din cind in cind ii mai tresare cite un muschi pe fata sau isi bitiie nervos piciorul.

Secventa 3

In dormitor, imediat dupa aceea. In surdina se aude o muzica de jazz. Ea apare din holul dinspre baie. Si-a pus manusile de box, dar are miinile goale. Danseaza lent, miscarile sint naturale, fluente si impecabile. Citesti muzica in ele, nu mai e nevoie sa o si asculti. The red night is blue.

Secventa 4, 5, 6… 12
Fiecare este peste tot in camera. Sint unul cu celalalt si unul fara celalalt in acelasi timp, pot ramine sau pleca impreuna, totul se poate schimba de la ora la ora. Poti sa privesti sau sa fii si tu privit. Be ready, anything can happen!
Mrs. Chan………………………………………. Catrinel Catana
Agentul 007
……………………………………..Cosmin Manolescu
Mrs. Dalloway
………………………………….Stefania Ferchedau
o productie Paradis Serial, 2011

***

Camera 1306 [I Am Myself]
Powered by: Fundatia Gabriela Tudor & Centrul National al Dansului Bucuresti

Partener asociat: Hotel InterContinental Bucuresti

Cu sprijinul: Cullberg Ballet (Stockholm) si Asociatia 4Culture (Bucuresti) in cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, Centrul de Cultura “George Apostu” (Bacau)


Spectacolul poate include interactiune cu publicul prezent si nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.
Acces public: se face la fiecare ora exclusiv pe baza de rezervare cu cel putin o zi inainte de fiecare spectacol programat, la [email protected], telefon 0740 300 124 sau Facebook – Eu sunt Eu.

Rezervarea trebuie sa includa ora aleasa pentru participarea la spectacol. Locurile sint limitate (6 / ora), iar in cazul in care nu vor mai exista bilete pentru ora aleasa, va fi propus un alt interval orar.

Pret intrare: 20 lei; 10 lei pret redus pentru studenti si profesionisti ai dansului. Pret pachet 3 ore: 50 lei / 25 lei redus.


Multumiri speciale
domnului Marten Schoenrock, directorul Hotelului InterContinental Bucuresti, doamnei Beate Köhler si unui mecena privat, fara de sprijinul carora spectacolul nu ar fi fost posibil.

Parteneri media: VEIOZAARTE, Metropotam, hipmag, ARTBoom.ro, Modernism, ArtClue, ArtAct magazine

Compania Paradis Serial / Fundatia Gabriela Tudor
Adresa: CP 22 – 183, Bucuresti

Email: [email protected]

Mobil: 0740-300-124