Silent Strike, Gojira, Tieftoner, Limun si multi altii la a treia editie Delta Music Fest

Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, 21-24 Iulie: acestea sunt coordonatele intre care incape indragita experienta de muzica in paradis, pentru care apar fani din toate zonele Romaniei. Fundatia Anonimul revine cu a treia editie in 2011 si cu un line-up pe care pana si pelicanii il vor adora!

In 2007, intre 30 august si 2 septembrie, Delta Music Fest a adunat pe nisipul fin din Sfantu Gheorghe peste 1500 fani ai Sofa Surfers, Coldcut, UNKLE, Scratch Perverts, DJ Food, cu o sonorizare care ar fi descurajat si cei mai aprigi cusurgii. 280.000 curiosi au urmarit apoi inregistrarile de pe internet.

A doua editie din 2010 a deschis apetitul mai multor gusturi muzicale: de la house, techno, disco, acid house, pana la drum and bass, dubstep, garage, electro.  In cele trei nopti s-au desfasurat muzical Victor M, Dragos Rusu si The Model, Blanoz, DJ Limun, VRT si Cosmin TRG, Gojira, Thornado si Bully.

Delta Music Fest nu a insemnat doar muzica, ci si activitati sportive precum concursuri de fotbal si caiace sau proiectii de filme (oferite de catre ShortsUP, Film Menu si Institutul Francez din Bucuresti).

Va invitam asadar si anul acesta alaturi de noi in oaza de la jonctiunea Dunarii cu Marea Neagra, unde artisti precum Charlie Dundeen, JB, Nemo, Weapons Grade, Tieftoner, Silent Strike (Live), Dan Basu, The Model, Kode 9, Joker, Nomad, Limun, Gojira si Unlocka construiesc apologia festivalului de muzica electro, dubstep, techno, hip-hop, breakbeat sau experimental cu tot cu turntablism – dar departe de cadrul prafuit din oras si aproape de pescarusi, apa dulce si sarata si cu picioarele pe pamant. Pamant adevarat!

Urmariti clipul festivalului aici: http://www.220.ro/video-news/DELTA-MUSIC-FEST-3/KZ0mlfrAYM/

Accesul la festival este liber. Urmariti concursurile de la Radio Guerrilla, Music Channel si de pe pagina noastra de facebook pentru a castiga o casuta pe intreaga perioada a festivalului!

Partener oficial: Beck’s

Partener principal: Burn Studios

Un eveniment semnat Fundatia Anonimul

Eveniment recomandat de: Music Channel, Radio Guerrilla, Happy Fish TV, ArCuB, Catavencii, 24FUN, Tilllate.com, uzr.ro, feeder.ro, 220.ro

Pentru informatii vizitati www.deltamusicfest.ro si scrieti la [email protected]. Pentru informatii actualizate permanent, urmariti pagina evenimentului de pe Facebook.