La licitatia GOLDART de joi 23 iunie 2011

EXPOZITIA LUCRARILOR DIN LICITATIE poate fi vizitata

la galeria GOLDART-DOROBANTI,
Cal. Dorobanti 127-129 (intrarea prin str. Washington)

de luni pana joi  (20-23 iunie 2011) intre orele 11.00-19.00

Casa de Licitatii GOLDART are placerea de a va invita la licitatia sa de arta de joi 23 iunie 2011, ora 19.00, la Galeria GOLDART-DOROBANTI, Cal. Dorobanti 127-129 (intrarea prin Str. Washington), precedata de un scurt concert de muzica de Mozart (Eine kleine Nachtmusik) in interpretarea Orchestrei de Camera condusa de Andreas Mihaita.

Printre lucrarile prezente in aceasta licitatie se numara un minunat tablou de Samuel Mutzner, intitulat „In veranda”, ulei de mari dimensiuni (104 x 100 cm), din perioada venezueleana de creatie, un mic totem de Ion Tuculescu, provenind din familia acestuia, reprodus pe coperta revistei de literatura „Steaua” din Cluj, uleiuri de Marius Bunescu,  Dumitru Ghiata, Arthur Verona, Stefan Popescu, Nicu Enea, Aurel Baesu, Sabin Balasa si multi altii (in total 105 lucrari de arta plastica).

Sectiunea arta decorativa contine mai multe piese de mare valoare: un birou de dama Art-Nouveau, semnat Majorelle si localizat Nancy, piesa unicat in licitatiile din Romania,  o masuta pictata de bijuterii, stil Louis XV, un bust de tanara Art Nouveau de Giuseppe Bessi, o statueta Meissen precum si doua vase japoneze de sf. de sec. XIX.

Sectiunea “Carte/Manuscris” cuprinde numeroase titluri de avangarda, carti de secol XVI si XVIII precum si alte titluri de mare interes, speram.

Plamanul salbatec (Paul Paun) Sec. XVI ,  Sec. XVIII – v. detalii pe www.goldart.ro

Pentru iubitorii sportului, cateva piese rare, de colectie:

BILET DE MECI DE FOTBAL DE LA CUPA CAMPIONILOR EUROPENI – SEVILLA 1986;

ŞAPCĂ DE SUPORTER – F. C. BARCELONA

ZIARUL RECORD numărul din 6 mai 1986, preziua finalei Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla

Speram ca v-am trezit interesul pentru a participa la aceasta licitatie si va asteptam cu placere ca de fiecare data.