Start @ 23:00 / 2 iulie 2011
Informații 0733800903

Ideea a fost pusă în practică acum 2 ani, undeva la marginea Bucureștiului într-un peisaj de poveste. Atunci am reușit să ne strângem de la cel mai mic până la cel mai mare și am devenit o mulțime tare agitată care a dansat pe beat-urile celor mai cunoscuți artiști autohtoni de la apus până la răsărit și nu numai.

La eveniment am avut parte în primul rând de foarte mult fân prin care se întrevedeau salbe, tocuri mici si mari pentru toate gusturile, sperietori, bombonele si acadele, chiar și un tractor care nu a fost uitat întâmplător…

Acum ne-am propus să repetăm isprava, ba chiar să o îmbunătățim. Ne vom desfășura pe 2 planuri și anume: șcena unul și șcena doiul, iar un al treilea plan va fi cel al culcușurilor de fân si al surprizelor. Vom incerca să mutăm peisajul natural în centrul orașului.
Nopțile deosebite se masoară în amintiri plăcute, amintiri care încă îi mai „bântuie” pe cei care au dansat cu noi la prima ediție, cei care de dimineața aplaudau si rosteau clasicul „bis”.
Așadar sperăm ca pe 2 iulie să avem parte de o noapte „furtunoasă” sub un cer senin, iar pentru aceasta ne înfățișăm în fața dumneavoastră alături de:

Șcena I:
◘ Mirko Loko, Cesar Merveille, Andrey Pushkarev, Federico Molinari,◘
◘ Christian Burkhardt – live, Priku ◘

Șcena II:
◘ Bill Patrick, Cezar, Move-D – live, Jus-Ed, Dj Qu, G76 ◘