Brazda lui Novac te invită la un concert în stradă, sâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 20.oo. Pe strada Verona adică, în cadrul evenimentului Street Delivery, unde sunt așteptați peste 25.000 de pietoni.

Brazda lui Novac este proiectul de muzică electronică al lui Victor Popescu.  A pornit în 1997, folosind software într-un loc în care muzica electronică intâmpina multe piedici de mentalitate, reminiscente şi azi. Astfel, își păstrează, la nivel de pasiune, muzica lui mulți ani, însă, odată cu deschiderea spre acest gen de muzică, în anul 2010 lansează primul album la propriul label.

Muzica lui Brazda lui Novac poate fi caracterizată ca un colaj de sintetizatoare melodice, electro, new wave, uneori chiar si shoegaze, toate acestea fiind susţinute ritmic  de beat-uri complexe moderne. În 2003, Victor a înfiinţat Square Sound Studio, unde face post producţie pentru reclame si filme, urmat de Square Sound Records, în 2009.
În ultimii ani, Brazda lui Novac a susţinut concerte ca headliner sau a deschis concertele altor artişti cunoscuţi atât în ţară cât si în Europa. A colaborat cu alţi artişti din zona electro: Architect, Subheim, Yvat, Silent Strike, Cycler.

www.brazdaluinovac.com

FB: www.facebook.com/BrazdaLuiNovac

Piesă Square: http://www.youtube.com/watch?v=YEaTaiXZM5Y

Event FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=108855182539868

Street Delivery (www.streetdelivery.ro): “Inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni”

De 5 ani încoace, evenimentul urban de arhitectură și arte Street Delivery (www.streetdelivery.ro) reinventează și întărește rolul structural pe care spațiul public l-a jucat în toate orașele europene, încurajează gradarea complexă între spațiul public și privat și propune un mediu urban care să inspire viața de zi cu zi și converteste peisajul dezolant în spațiu viu.

Concret, pe străzile Verona din centrul Bucurestiului și Mercy din Timisoara se experimentează, timp de trei zile pe an, un mod inedit de a revendica spațiul public printr-o abordare conștientă din punct de vedere urbanistic, arhitectural, civic și artistic.

Anul acesta, Street Delivery are loc în perioada 10 – 12 iunie în Bucuresti și între 11 – 12 iunie la Timișoara.

Proiectul Street Delivery este realizat de Fundatia Carturesti și Ordinul Arhitectilor din Romania și sustinut de Grolsch.

Parteneri: Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Ginger Group, 4 Play

Parteneri Media: Think Outside The Box, VeiozaArte, metropotam.ro, Modernism, ELEVATE, GoodFood, Feeder.ro, zeppelin, igloo media, Dilema, RFI

Cu spirijinul: Vesta, Romprest