Haideți să facem o mică incursiune prin paginile numărului 10 al revistei Atelierul. Acest număr este unul cu totul special – celebrăm un an de existență cu cele mai frumoase articole de până acum și nu numai.

Începem cu ponturi pentru organizarea biroului și a spațiului personal de lucru, apoi răspundem la întrebarea Ce parabeni se ascund în cosmeticele pe care le folosim?

Cum știm că îți place să faci cercetări și să înveți mereu lucruri și tehnici noi, avem pentru tine recenzia unei cărți cu totul aparte.

Urmează un pic de marketing sub forma unui ghid de fidelizare a clienților și pentru că ne plac literele și cifrele îți arătăm cum le poți folosi pentru a-ți decora căsuța cu ele.

Ne place să trăim colorat, așa că avem pentru tine și un pic de teorie cromatică, după care vorbim despre acele lucruri indispensabile oricărei femei – perlele și rochia.

Fie că încă mai studiezi sau deja ți-ai început cariera de om mare și de succes sunt unele lucruri care se dovedesc indispensabile chiar și după absolvire.

Avem si un interviu captivant cu un designer talentat – Eoliana, care cu siguranță va fi spre încântarea ta și te va inspira.

Cum vei avansa înspre ultimele pagini ale revistei, îți prezentăm produsele care au câștigat concursul aniversar Atelierul și te răsfățăm cu două rețete minunat illustrate.

Un an de Atelierul, un an împreună cu voi! Sperăm la mai mulți, la fel de frumoși. Revista poate fi citită de pe site-ul www.revista-atelierul.ro

Lectură plăcută!

www.revista-atelierul.ro