Studio Arte în parteneriat cu Asociația Experimental Project vă invită la a doua ediție a Nopții Devoratorilor de Video Art, eveniment inclus în circuitul NAG din 10 iunie 2011.

Studio Arte este o galerie independentă coordonată de artista Patricia Teodorescu. Galeria este în același timp un spațiu expozițional și un loc al dialogului și al creației, un work in progress realizat cu participarea artiștilor, curatorilor, teoreticienilor și a consumatorilor de artă în general.

Datorită complexității evenimentului, Asociația Experimental Project, organizatoare a unor importante evenimente internaționale, printre care menționăm Bienala Internațională de Gravură Experimentală, s-a decis să se alăture în calitate de co-organizator al celei de-a doua ediții a Nopții Devoratorilor de Video Art.

Ce-a de-a 2 a ediție a Nopții Devoratorilor de Video Art oferă publicului în urma unei selecții riguroase a lucrărilor participante, vizionarea unor nume importante ale artei contemporane cu activitate semnificativă în domeniul artei video.

Artiști: Ciprian Ciuclea (RO), Catrinel Cotae (RO), Radu Igazság (RO), Marko Mäetamm (Estonia), Bogdan Mateiaș (RO), Doris Mayer (Austria), Oana Nechifor (RO), Alexandru Patatici & students (RO), Marilena Preda Sânc (RO), Valeriu Șchiau (RO), Gabriel Stamate (RO), Patricia Teodorescu (RO), Su Tomesen (Olanda) and more…….

Concept: Patricia Teodorescu

Selecție video propusă de: Patricia Teodorescu și Olivia Nițiș

Asistentă proiect: Andreea Micu

Identitate vizuală: Ciprian Ciuclea

Detalii pe www.experimentalproject.ro și www.arte.com.ro