Curs de arta –  Portofolio pentru persoane peste 16-ani http://www.ilovebucharest.org/cursuri-de-arta/

Perioada:  Iunie – August

Frecventa: 1 sedinta/ saptamana; 3 ore/sedinta

Program flexibil : seara in intervalul orar 18:00 -21:00

dimneata in intervalul orar 09:00 -12:00

Pret:  400 Ron/4 sedinte  sau 900 Ron/10 sedinte

Pot veni si persoane care nu doresc sa sustina examene de intrare la o Universitate de Arta,dar care sint familiarizati usor cu limajul si mediile artelor vizuale.Portofolio este un curs de scurtă durată desfasurat pe perioada verii şi vă ajutasă construiti un portofoliu pentru aplicarea la Universitati de Arta din Romania. Cursantii vor realiza lucrari de desen si pictura pentru mapele de portofoliu,si vor dobândi cunoştinţe şi experienţă care pot fi aplicate si in proiecte independente

Desen:

Se urmareste: dezvoltarea abilităţilor de desen, prin explorarea formei

(linie, ton, formă, volum şi perspectivă) trecand prin tehnici diferite, precum: carbune, cerneala, grafit, vopsea şi colaj.

Pictura:

Se urmareste: amestecul culorilor, diferite moduri de a aplica culoarea si de pregatire a suprafetelor, incurajarea investigaţiilor proprii, a limbajului vizual şi de a trece printr- o varietate de abordări pentru a va defini propriul vocabular plastic

.

Subiecte: Corpul uman; Natura statica; Compozitie libera.

In acest curs accentul se pune foarte mult si pe discutii despre artisti contemporani si modalitati diferite de exprimare si gandire vizuale.

Pe parcursul cursului va veti insusi modalităţi noi şi individuale de a interpreta şi a comunica idei.

Produsul final al cursului este o mapa de lucrari desen si pictura pentru portofoliu

Cursul este susţinut de artisti activi pe scena artistica din Romania (absolventi ai facultatilor de arta din tara),cu o importanta activitate pedagogica. Orele de curs se desfasoara in Galeria MORA.  Pentru rezervarea locului se percepe o taxa de 100 lei, care se deduce din valoarea totala a cursului.Restul se achita la prima sedinta.

Important: Costul cursului nu include si plata modelului. Cursantii vor plati modelul in mod egal.

Inscrierile (in limita locurilor disponibile) se fac prin

e-mail: [email protected]

sau la tel: 0736 89 00 51