Zâne, piraţi, vrăjitoare, prinţi şi prinţese, Cenuşărese şi pitici vă aşteaptă să îi cunoaşteţi şi să le descoperiţi poveştile alături de cei mici la La Bibliothèque. Pe 4 iunie, de la ora 16:00, clubul La Bibliothèque împreuna cu Editura Vellant lansează “Basme de pretutindeni” – o carte cu poveşti din lumea întreagă pentru cei mici. Este ocazia perfectă să vă întâlniţi cu câteva dintre personajele din filele cărţii chiar pe terasa La Bibliothèque.

Cenuşăreasa şi Prinţul îi vor transforma şi pe copiii în personaje de poveste prin facepainting şi împreună vor modela din baloane forme haioase în cadrul unor jocuri de interacţiune. Împreună cu piticoţii voştri vom recrea din desene şi colaje o poveste, vom fi actori într-o piesă de teatru, artişti la şevalet sau muzicieni. Îi invităm pe copii ca, împreună cu art-terapeuţii invitaţi de la Studio Pronatalita, să-şi demostreze talentul în artele frumoase.

Zoomzi vă aşteaptă în atelierul de creaţie, copiii fiind îndrumaţi să realizeze colaje şi obiecte decorative speciale folosind materiale naturale (orez, grâu, porumb, brad, etc), dar şi să desfăşoare activităţi de quilling.

Basme de pretutindeni cuprinde o selecţie cosmopolită de povestiri ilustrate adunate din lumea întreagă (de la Cenuşăreasa la Ali Baba şi cei 40 de hoţi) pe care copiii le vor iubi. Basmele alese cu grijă sunt repovestite şi uşor de înţeles, permiţându-le celor mici să ia contact cu cele mai diverse culturi precum şi cu prinţesele, vitejii şi creaturile fermecate proprii fiecărui continent. Ediţia cu ilustratii de excepţie realizate de  Nicoletta Ceccoli reprezintă un instrument distractiv de stimulare a imaginaţiei şi a curiozităţii copiilor cu vârste de la 5 până la 11 ani.

Puteti achiziţiona cartea “Basme de pretutindeni” cu un discount de 25% la eveniment, cât şi pe parcursul lunii iunie de la sediul La Bibliothèque. In plus, La Bibliothèque şi Editura Vellant vă oferă patru pachete de cărţi dedicate copiilor de toate vârstele la preţuri speciale: Pachetul “Pentru fete cochete”; Pachetul “Pentru băieţi curajoşi”; Pachetul “Pentru studioşi”, Pachetul “Noddy”.

La Bibliothèque are grija şi de părinţi, oferindu-le în cadrul evenimentului discounturi speciale la toate serviciile.

Organizatori: La Bibliothèque şi Editura Vellant

Parteneri: Studio Pronatalita (www.pronatalita.ro) şi Zoomzi (www.zoomzi.ro)

Parteneri media: Superbebe, Ce se intâmplă doctore?, 121.ro