Revista Art Out prezintă

OSCILLATION – Simona Maria Vladu

expoziţie de pictură

13 mai – 17 iunie 2011

Tea House

Str. Erou Ion Călin nr. 25, sector 2, Bucureşti

Expoziţie organizată cu sprijinul fundaţiei Ileana Mustatza.

Curatorul expoziţiei: Laura Lucia Mihalca.

Partener media: revista Art Out.

www.artout.ro

Revista Art Out vă invită vineri, 13 mai 2011, ora 19, la vernisajul expoziţiei de pictură Oscillation Simona Maria Vladu, găzduit de Tea House. Expoziţia rămâne deschisă până pe 17 mai 2011.

Tea House

Str. Erou Ion Călin nr. 25, sector 2, Bucureşti

Expoziţie organizată cu sprijinul fundaţiei Ileana Mustatza.

Curatorul expoziţiei: Laura Lucia Mihalca.

Partener media: revista Art Out.

„Dacă ar fi să caracterizez în două cuvinte expoziţia Simonei Vladu, aş spune atât: între timp(i).

De ce? Pentru că fiecare lucrare  are influenţele şi mesajul său.

Tablourile fac legătură între diferitele stări şi senzaţii trăite, sunt pauze de analiză şi de recompunere a celor trăite, imaginate şi visate.

Întâlnim accente decorative şi ludice, ironice şi curajoase, în lucrări precum By, Fish fish sau Hopeful, întâlnim note simbolice în lucrările Oscillation şi Safeguard, dar întâlnim şi tensiune apropiată de dramatism în lucrarea Angry bird.

Observăm şi repere din istoria artei, apropieri către fovism şi influenţe ale artei impresioniste în peisajele toscane solare.

Expoziţia se numeşte OSCILLATION tocmai pentru că adună momente diferite, stări diferite. Nu întâmplător numele este în engleză, fiind astfel dovada influenţelor multiple.

Oscilaţia este văzută ca o vibraţie puternică, ca o fluctuaţie de sentimente contradictorii, traduse prin intermediul culorii.

Fiecare lucrare este gândită ca un experiment şi este tratată ca atare, iar toată această diversitate stilistică este reunită sub aspectul tuturor celor trăite şi simţite, ori de multe ori imaginate de-a lungul timpului. ”

Laura Lucia Mihalca

curatorul expoziţiei

Simona Vladu a absolvit liceul de arte plastice Nicolae Tonitza şi acum este studentă în anul II la Facultatea de Arhitectură, în cadrul Universităţii Spiru Haret, iar Oscillation este prima sa expoziţie personală.