Killa Kela deschide invitatia pentru o seara memorabila de electro, disco si hip-hop! (Serios! Priviti aici: http://www.220.ro/videoclipuri/Munk-Killa-Kela-Ami-Drum-La-Club-Berlin-In-Bucuresti/xx8hr87isl/)

Pe 7 mai la Berlin Club, Str. Constantin Mille 4, se intampla MUNK (Gomma Records / DE), KILLA KELA & AMI DRUM (UK) cu sprijin local oferit de STEFAN MUNTEANU, OK CORRAL, I Love You but I’ve Chosen Disco.
Pentru prima oara in Bucuresti, Munk isi prezinta noul album “The Bird & The Beat”. Umbla vorba ca Gomma Records, de care apartine, este unul din cele mai proaspete si interesante label-uri din Germania la ora actuala, iar Munk este omul care stie proportiile corecte intre disco, electro si techno in perimetrul clubului.

Killa Kela, mai exact Lee Potter sau mai degraba o legenda vie, este unul dintre cei mai cunoscuti multivocalisti din lume. A performat alaturi de Prince, Plan B, Major Lazer, Pharell Williams si multi altii. Detinator al nu mai putin de patru premii “Best London Live Act”, Killa Kela vine la Bucuresti insotit de Ami Drum, care a fost frongirl la Bassment Jaxx si acum este jumatate din noua senzatie britanica “Babydrum” – http://www.youtube.com/watch?v=Nf19qRwvxbY – si de asemenea DJ pentru Killa Kela.

Warm-up responsabilizat prin delicata prezenta feminina “I Love You But I’ve Chosen Disco”, cu interventia OK Corral intre prezentele straine,  iar party-ul continua pana dimineata cu Stefan Munteanu.

Intrarea este 20 RON inainte de ora 12 si 30 dupa. Lasati aceasta seara sa fie una din cele deosebite ale Bucurestilor!

Un eveniment sprijinit de GROLSCH si de gasit pe facebook aici: https://www.facebook.com/event.php?eid=190830877626255