Calin Radu este initiatorul magazinului online, www.cadouri-artizanat.ro care vinde obiecte artizanale si promoveaza mesteri populari din Romania.

Echipa cadouri-artizanat.ro sprijina si promoveaza creatori de arta populara, din toate colturile tarii, care pastreaza nealterat mestesugul lasat de strabuni.

Sunt putini, iar practicile lor pier cu fiecare noua generatie. Obiectele de arta populara autentice, faurite cu har, truda si migala, apar din ce in ce mai rar chiar si in targurile de profil. Pe siteul nostru gasiti numai articole lucrate manual, care poarta amprenta mesterului sau a zonei istorice din care provin.

Pentru ca artizanatul romanesc chiar nu s-a nascut in China.

Mestesugari specializati in prelucrarea lemnului, ceramică utilitară sau decorativă, împletituri sau costume traditionale va ofera cele mai inedite si spectaculoase obiecte de arta in stil popular. Opinci moldovenesti cu nojite din piele de porc sau vita, ii brodate sau cusute manual in Oltenia sau Banat, urcioare si vase din lut dupa modelul celor utilizate cu mii de ani in urma, vaze si sfesnice decorative din ceramica neagra de Marginea, farfurii sau icoane pictate, sculpturi miniaturale in lemn sau os, oua incondeiate… sunt doar cateva dintre articolele cu care va asteptam la cadouri-artizanat.ro. Obiectele de artizanat unicat pot deveni cadouri inedite, potrivite la orice ocazie.

Meşterii populari cu care colaborăm vă pot prelucra, la comandă, numeroase alte tipuri de cadouri. Sunt piese-unicat care pot fi personalizate după bunul plac al fiecarui client.

www.cadouri-artizanat.ro